Skip to content
Politică

Ludovic Orban, întrevedere cu Angela Merkel, la Summitul Partidului Popular European, găzduit de PNL, la Sibiu: ‘Un eveniment fundamental pentru deciziile care se vor lua în continuare la nivel european’

Summitul Partidului Popular European, cel mai puternic grup politic care conduce Europa a fost găzduit de PNL joi, la Sibiu, scrie b1.ro.

Cu acest prilej, Ludovic Orban și Angela Merkel au purtat o discuție despre familia europeană și importanța PNLpe scena politică din România.

Este o onoare pentru noi să putem să fim gazdele unui eveniment atât de importat cum este Summitul Partidului Popular European, un Summit care este fundamental pentru deciziile care se vor lua în continuare la nivel european.

Partidul Naţional Liberal este angajat alături de partenerii din Partidul Popular European să ducă mai departe misiunea de a construi o Europă democratică, o Europă dezvoltată, o Europă care să ofere fiecărui cetățean european șansa de a avea o viață decentă, șansa de a reuși în viață„, a declarat Ludovic Orban.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *