FOTO Forţa Dreptei stă în vrăjitorie! Orban, legături cu membrii clanului Fabian

Şedinţa Comitetului Politic al Uniunii Salvaţi România, București, 28 ianuarie 2024. Inquam Photos/Saul Pop

Nici bine nu a început campania electorală și prima nucleară a și fost detonată. Ludovic Orban, legături nebănuite cu membrii clanului Fabian! Președintele partidului Forța Dreptei apare distrându-se la o petrecere împreună cu vrăjitoarea Sidonia și alți interlopi români.

Imaginile difuzate marți seară, 14 mai, de Antena 3, sunt din 2006, pe când Orban era viceprimar al Capitalei și candidat din partea PNL la funcția de primar general.

Sursa foto: Antena 3

Pe filmare se vede că Ludovic Orban este în centrul atenției. Dansează și bate din palme, primește dedicații, iar cei din jurul său, lideri ai clanului Fabian, îl îmbrățișează și-l bat pe spate. Dedicațiile curg „pentru domnul primar, hai barosane, se știeee!”, Orban fiind, la acel moment, candidatul liberalilor pentru Primăria Capitalei.

Vrăjitoarea Sidonia este și ea la petrecere, iar la un moment dat chiar se apropie de fostul prim-ministru al României și, cu un gest cordial, îi pune mâna după gât șoptindu-i ceva la ureche.

Contextul în care vedem aceste imagini este unul special. Cei trei fii ai vrăjitoarei Sidonia, suspecți principali într-o crimă comisă la Padina, au fost scoși din închisoare de judecători și plasați în arest la domiciliu. Cu toate că sunt acuzați de omor, ei vor sta în arest la domiciliu, o sentință care a stârnit multe controverse în spațiul public.

Însă, cum în România nu există, încă, o lege a răspunderii magistraților, astfel de situații se întâmplă și vor continua să mai apară.

Între timp, mulți români condamnă sprijinul pe care clanurile interlope îl primesc din partea oamenilor politici. Iar în momentul în care un lider de nivelul lui Ludovic Orban – care doar funcția de președinte de țară nu o are trecută în CV – apare la o petrece distrându-se în compania membrilor clanului Fabian, societatea civilă vede o ruptură totală între ea și clasa politică.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: