Skip to content
Politică

Ludovic Orban lansează platforma www.oprestefrauda.ro.

Liderul liberal Ludovic Orban îi invită pe români să semnaleze abuzurile și fraudele din campania electorală și din ziua votului la alegerile europarlamentare și referendum pe platforma amintită.

Am plăcerea să vă informez în direct, în conferință de presă, că Partidul Național Liberal a  construit un site, www.opreștefrauda.ro. Site-ul este în momentul de față urcat pe online, este la dispoziția mass-mediei, la dispoziția fiecărui cetățean român. Rostul acestui site este să ne fie semnalate orice tentativă de fraudă, orice tentativă de boicot, în special în privința boicotului la referendum, orice fel de tentativă de cumpărare de voturi, orice abuz, orice amenințare proferată de conducătorii PSD-iști de instituții publice, care au înnebunit complet și care la ora actuală nu mai țin cont de nimic, de lege, de bun simț, de normalitate și care încearcă să-și folosească puterea publică pentru a-i forța pe cetățeni să voteze împotriva propriilor opinii.

Deci, site-ul este funcțional. Procedura pe care am instituit-o imediat ce primim o informare, chiar și anonimă, privitor la orice cap de informație, privitor la planurile PSD care sunt  împotriva legii, verificăm informația și dacă informația se arată a fi adevărată, vom sesiza imediat toate instituțiile statului abilitate să sancționeze aceste derapaje grave pe care le pregătește PSD”, a declarat Ludovic Orban, într-o conferință la Craiova.

Orban îi invită pe români să iasă la vot, duminic, 26 mai, și să voteze DA la referendum.

Pentru că este fundamental dacă vrem să trăim într-o societate condusă de oameni cinstiți, de oameni corecți, dacă vrem să trăim într-o societate în care cei pe care îi investim cu putere prin votul nostru să acționeze strict în interesul public și în interesul cetățeanului, să nu-și folosească funcțiile publice pentru a  fura din munca noastră, depinde de votul românilor, iar  „DA” la  cele două întrebări la referendum, înseamnă garanția faptului că întregul asalt declanșat de mafia PSD-ALDE, împotriva cetățenilor și împotriva independenței justiției, va fi oprit prin votul cetățenilor”, a adăugat liderul PNL, conform b1.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *