PSnews

PSnews VIDEO

Ludovic Orban: Mă gândesc cum va trebui să arate o Românie condusă de PNL EXCLUSIV

psnews.ro

PNL va câștiga alegerile și va putea să guverneze România, se declară convins președintele formațiunii, Ludovic Orban.

Într-un interviu video acordat PSNews.ro, Orban susține că mangementul politic în interiorul grupării liberale are la bază principii simple, care se vor regăsi și în selecția membrilor unui guvern-alternativă pe care liberalii îl vor promova în viitoare perioadă: competență, corectitudine și onestitate, sinceritate în comunicarea publică, disponibilitate față de cetățeni.

Avem nevoie de o Românie mai competitivă, cu oameni mai puternici. Țara nu poate fi puternică, atâta timp cât se bizuie pe oameni slabi”, susține Orban, care meționează că schimbarea în politică trebuie să vină și pe fondul unei schimbări la nivelul societății.

Societatea din România se alimentează încă dintr-un izvor de iluzii vândute în scop electoral populației, susține președintele PNL, ale cărui speranțe se leagă de o mai strânsă conexiune a sistemului educațional și antreprenorial, ca și a celui administrativ, de realitatea din țara noastră.

Schimbarea de viziune a liderului este marcată și de o schimbarea în stilul liberalilor de acționa, susține Orban, convins de faptul că, în acest moment,  gruparea de Opoziție își delimitează mai bine poziția pe scena politică.

Diferențele se văd în atitudinea publică, în programul politic, în poziționarea clară pe centru-dreapta, prin susținerea clară a mediului de business”, enumeră Ludovic Orban câteva modificări aduse traseului urmat de PNL în ultima perioadă.

Liberalii sunt mult mai coerenți, odată ce au ales să se raporteze unui set de valori bine determinat, susține președintele PNL, comparând mesajul public și atitudinea în plan politic  grupării cu evoluția confuză din perioada mandatului deținut de Alina Gorghiu.

Interacțiunea cu societatea deja dă roade. Primesc informații din tot mai multe filiale că deja sunt oameni care se îndreaptă spre noi. Acest lucru imi indică faptul că suntem pe un drum bun. Sigur, suntem la început de drum, dar drumul pe care am pornit este un drum bun și un drum corect”, se arată convins liderul liberal.

Urmăriți înregistrarea de la minutul 12:39 până la minutul 20:50

 

7 Comentarii

7 Comments

 1. georgescu viorel

  1 septembrie 2017, 12:33 la 12:33

  vrabia malai vizeaza….nici in cele mai negre ganduri nu vad acest partid portocaliu PDL (si-a tras o litera de la un partid istoric decedat intre timp contaminat cu ciuma portocalie ) sa conduca Romania…cu cine cu Blaga , Roberta , Vass, Predoiu , Busoi …asta care nu se termina (ca nu o lasa Ciuvica )…Alina G ,Raluca -vicepresedinte PDL scolita la Moscova …astia sa conduca tara ? unde …??

 2. Crudu

  1 septembrie 2017, 17:10 la 17:10

  Vise, maria ta , vise!

 3. tote

  6 septembrie 2017, 13:13 la 13:13

  MA GANDESC CUM AR ARATA O ROMANIE CONDUSA DE PNL ZICE ORBAN,PAI CA SA GANDESTI IN PRIMUL RAND TREBUIE SA AI CREER OR TU IN CAP AI NUMAI MOTORASE,TRACTORASE SI ALTE BAZACONII!

 4. rtharie

  7 septembrie 2017, 05:49 la 05:49

  Credeam că aduce un suflu nou, pozitiv. Când colo – un filfizon îngâmfat cu un discurs extremist, agresiv, distructiv chiar şi pentru propriul partid. Se crede la spectacol şi aruncă cu vorbe grele, fără acoperire reală.

 5. FR

  9 septembrie 2017, 00:29 la 00:29

  O romanie condusa de PNL + USR = o Romania condusa de securitate… Deci fereasca Dumnezeu de asa ceva !

 6. romanka

  12 septembrie 2017, 18:39 la 18:39

  Nu are Romania oameni; nu avem lideri; oamenii sanatosi la minte fug;
  numai mila lui Dumnezeu ne mai paote scoate in cale UN OM. Un om cu credinta si frica de Dumnezeu.
  Mare e JALEA!

 7. Ionel Dogaru

  13 septembrie 2017, 11:16 la 11:16

  Blaga , Roberta , Vass, Predoiu , Busoi …asta care nu se termina (ca nu o lasa Ciuvica )…Alina G ,Raluca astia sunt oamenii de valoare de care vorbesti d-le Orban? Care sunt oamenii care vin catre duvs.? Din fericire se pare ca ve-ti accede la guvernare odata cu PNTCD….altfel sa ne fereasca Dumnezeu….

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inapoi