Skip to content
Politică

Ludovic Orban, mesaj pentru brașoveni: Aurul României nu e cel la care visează Dragnea și Vâlcov, aurul României sunt oamenii

Aurul României nu e cel la care visează Dragnea și Vâlcov, aurul României sunt oamenii, cei care dau strălucire, prestigiu, cei care pot construi cu adevărat o țară frumoasă, a declarat Ludovic Orban, în fața susținătorilor PNL din Brașov.

PNL trebuie să câștige alegerile europarlamentare nu pentru partid, ci pentru că așa nu se mai poate, România nu mai poate fi condusă de cozile de topor ale lui Liviu Dragnea, a mai susținut liderul liberal.

”Bunul meu simț, rațiunea mea, tot ceea ce consider normal și firesc sunt de-a dreptul siderate de tot ce face această gașcă, care nu știu cum s-a adunat. Parcă tot ce a fost rău în România s-a stâns în jurul lui Dragnea, parcă toate cozile de topor din toate localitățile, neisprăviții care n-au fost în stare să facă nimic în viața lor parcă s-au strâns în jurul lui Dragnea și vor efectiv să sufoce toți oamenii educați, cinstiți, care vor să facă ceva din țara asta. 

Dragii mei, pe umerii voștri stă o mare răspundere: trebuie să câștigăm tare de tot, trebuie să-i batem pe PSD-iști de să le sune apa în cap, trebuie să-i scoatem din toate localitățile în care sunt oameni cu scaun la cap, educați, care pot să înțeleagă ce nenorocire e pentru România să fie condusă de asemenea șleahtă de derbedei, de agramați și de oameni care n-au nimic sfânt, niciun pic de respect pentru semenii lor.

Suntem obligați să câștigăm nu pentru noi, nu pentru interesul nostru personal, sau pentru ca PNL să fie pe primul loc, suntem obligați să câștigăm pentru români și pentru România, că așa nu se mai poate. România e o țară bogată, românii sunt oameni bine crescuți, inteligenți, harnici, creativi, care peste tot unde se duc fac lucruri frumoase. 

România e bogată, are aur, dar aurul României nu e aurul la care visează Dragnea și Vâlcov, care noaptea visează lingouri de aur, nu e aurul pe care vrea să-l transforme ministrul Economiei în ghiuluri și inele, aurul României sunteți voi, noi, românii, oamenii care trăim în această țară, cei care dăm strălucire, prestigiu, care putem construi cu adevărat o Românie frumoasă, care să fie o casă în care să fim fericiți, de care să fim mândri și în care să-i invităm pe toți europenii, să le arătăm că România este Europa, iar Europa este România. Noi, românii, putem să stăm în Europa în primul rând!”, a declarat Ludovic Orban, în fața susținătorilor PNL din Brașov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *