Skip to content
Politică

Ludovic Orban nu se lasă: plănuiește excluderea lui Zamfir din PNL SURSE

gandul.info

Ludovic Orban, liderul liberalilor, nu se lasă și plănuiește execuția senatorului Daniel Zamfir.

Astfel, potrivit unor surse citate de postul de televiziune Antena 3, Ludovic Orban ar fi dat ordinul să fie mazilit senatorul Daniel Zamfir, din cauza valurilor pe care le-a făcut cu legea plafonării dobânzilor și cu legea leasingului care este acum în discuție.

Această decizie ar putea fi luată, miercuri, la ședința Biroului Executiv Național PNL. Jurnaliștii Antena 3 susțint totdată că sunt tot mai multe voci din cadrul conducerii care declară că imaginea lui Daniel Zamfir prejudiciază imaginea partidului.

 

1 comentariu la “Ludovic Orban nu se lasă: plănuiește excluderea lui Zamfir din PNL SURSE

  1. Bai dar nenea orban asta nu înțelege ca PNL sta in câțiva oameni ca Dl Zamfir ,cam 5 , si dacă il exclude pe Dl Zamfir nu mai face nici pragul de trecere la următoarele alegeri ?! Chiar nu își bagă mințile in cap sau trebuie sa vadă cu ochii lui aceasta chestie ?! Sau a devenit între timp șantajabil si sclavul lui Isarescu ca prea il pupaceste in dos de la o vreme ?! Oricum Rușine sa le fie la acești falși PNL isti si se mai si mira de ce iese PSD mereu in frunte ?! Pai pe cine plm sa mai votezi ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *