Skip to content
Politică

Ludovic Orban participă la preluarea funcţiilor de către noii miniştri de la Finanţe, Economie, Transporturi şi Agricultură

Premierul Ludovic Orban participă, miercuri după-amiază, la preluarea funcţiilor de către noii miniştri de la Finanţe, Economie, Transporturi şi Agricultură. Şi în cursul zilei de marţi, Orban a fost alături de mai mulţi miniştri la preluarea portofoliilor, fiind însoţit şi de preşedintele Klaus Iohannis, scrie News.ro.

Potrivit programului oficial anunţat de către Biroul de presă al Guvernului, miercuri dimineaţă, Ludovic Orban participă la inaugurarea capacităţii de producţie şi mentenanţă pentru transportorul de trupe 8×8 Piranha 5, împreună cu Virgil-Daniel Popescu, ministrul Economiei, Energiei şi Mediului de afaceri, şi cu Ionel Nicolae Ciucă, ministrul Apărării Naţionale.

Vizita are loc de la ora 9.00, la Uzina Mecanică Bucureşti.

Ulterior, Orban va conduce şedinţa de Guvern, de la ora 12.00, iar de la 14.30 participă la preluarea funcţiilor de către noii miniştri de la Finanţe, Economie, Transporturi şi Agricultură.

De la 14.30 este programată preluarea mandatului de ministru al Finanţelor Publice de către Vasile-Florin Cîţu, de la 15.30 are loc preluarea mandatului de ministru al Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri de către Virgil-Daniel Popescu, iar de la 16.30,Orbanla participa la preluarea mandatului de ministru al Transporturilor, Infrastructurii şi Comunicaţiilor de către Lucian Nicolae Bode.

De la 17.30 are loc preluarea mandatului de ministru al Agriculturii şi Dezvoltării rurale de către Nechita-Adrian Oros.

Şi în cursul zilei de marţi Orban a fost alături de cei care şi-au preluat atribuţiile la mai multe ministere, fiind însoţit şi de şeful statului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *