Skip to content
Politică

Ludovic Orban: PNL este pregătit în orice moment să-şi asume răspunderea guvernării

RFI Romania

Ludovic Orban a fost prezent sâmbătă la Râmnicu Vâlcea, la Reuniunea Regională a Organizaţiilor PNL din Oltenia, unde, a declarat că PNL este pregătit în orice moment să-şi asume răspunderea guvernării.

Întrebat dacă PNL ar accepta să preia guvernarea în cazul în care ar trece moţiunea de cenzură, Orban a răspuns că în situaţia în care nu ar fi posibile alegeri anticipate, PNL s-ar putea angaja în preluarea guvernării, cu obiectivul de a organiza alegeri cât mai repede.

PNL este pregătit în orice moment să-şi asume răspunderea guvernării. Ceea ce ne dorim este să ajungem la guvernare prin alegeri. Actuala structură a Parlamentului este o structură care nu mai reflectă voinţa reală a cetăţenilor. 80% dintre cetăţeni nu mai suportă PSD şi consideră că România se îndreaptă într-o direcţie greşită. Din când în când, când se produc astfel de mutaţii profunde în opţiunile oamenilor sunt necesare alegeri anticipate. Dacă nu sunt posibile alegeri anticipate, sigur că în ultimă instanţă ne putem angaja la a sigura guvernarea României, dar cu un obiectiv foarte clar de a organiza alegeri cât mai repede pentru că ai cu adevărat legitimitate atunci când te prezinţi în faţa cetăţenilor şi când cetăţenii te votează pentru programul de guvernare cu care te prezinţi”, a declarat preşedintele PNL, citat de Agerpres.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *