Skip to content
Internațional

Ludovic Orban: România a confirmat astăzi că are un rol tot mai important la nivelul NATO, prin eforturile coordonate de președintele Klaus Iohannis

Inquam Photos/Octav Ganea

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, salută rezultatul participării României la summitul NATO de la Bruxelles, menţionând eforturile făcute de Klaus Iohannis.

România a confirmat astăzi că are un rol tot mai important la nivelul NATO, prin eforturile coordonate de președintele Klaus Iohannis. Puncte importante ale concluziilor summitului de la Bruxelles au fost susținute și promovate de România și au fost asumate de celelalte țări membre ale Alianței.

Este dovada aprecierii și credibilității de care se bucură țara noastră în plan internațional și este rezultatul politicii pe care Președintele României a urmărit-o în ultimii ani de zile.

România se află în prima linie a statelor care contribuie la menținerea stabilității și securității regiunii, bucurându-se de un parteneriat strategic deosebit de important cu Statele Unite ale Americii.

Este un moment în care putem fi mândri de pașii majori pe care i-am făcut în plan internațional și de încrederea cu care l-am învestit pe Klaus Iohannis„, scrie pe Facebook liderul liberalilor, Ludovic Orban.

Ar putea fi o imagine cu unul sau mai mulţi oameni şi interior

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *