Skip to content
Alegeri Europarlamentare 2019 Politică

Ludovic Orban spune că PNL este peste PSD, „undeva între 27 și 30%”: „Trendul PNL este în continuare crescător”

Președintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat, luni seară, că partidul pe care îl conduce a depășit PSD în sondajele privind alegerile europarlamentare, iar trendul este în continuare unul ascendent care va lărgi diferența dintre cele două partide, informează www.b1.ro.

După alegerile din decembrie 2016, în sondajele din ianuarie, februarie martie 2017, eram undeva pe la 16%. Acum suntem peste PSD, undeva între 27 și 30%. Trendul PNL este în continuare crescător, iar cel al PSD este descrescător„, a afirmat Orban, într-o emisiune pe TVR1.

Acesta a susținut că PNL  a început să urce de la referendumul privind familia și a mai beneficiat de un imbold și odată cu venirea lui Rareș Bogdan în fruntea listei pentru europarlamentare.

PNL se află pe trend ascendent de la referendumul pentru familie. Este adevărat că creșterea a fost mai mare de când Rareș Bogdan a luat decizia de a candida la europarlamentare pe listele PNL„, a susținut Orban.

Ludovic Orban a subliniat că el este încrezător că în ziua alegerilor PNL va bate PSD și chiar a arătat că vor avea cel mai bun scor posibil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *