Skip to content
Politică

Lider PNL, despre prestația lui Iohannis de la Realitatea TV: A jucat în deplasare

Intr-o conferinta de presa, Ludovic Orban a vorbit despre prestația candidatului ACL, Klaus Iohannis, la dezbaterea de la Realitatea TV de marti seara. Orban a dezmintit zvonurile conform carora conducerea ACL ar fi luat decizia ca Iohannis sa nu mai participe la alte dezbaterile electorale, confirmând participarea acestuia la confruntarea organizată de B1 TV.

„Tin a demonta din nou minciunile difuzate pe posturile tv care l-au spijinit pe Victor Ponta. Nu a avut loc nicio reuniune a conducerii ACL dupa emisiunea de la Realitatea TV, nu s-a luat nicio decizie ca domnul Iohannis sa nu mai participle la alte emisiuni, dimpotriva, Klaus Iohannis va participa asta seara la dezbaterea de la B1 TV”, a declarat Ludovic Orban.

Mai mult, liderul PNL susține că între Realitatea TV și Victor Ponta a exista un fel de aranjament.

„Această emisiune a fost aranjata de Victor Ponta cu Realitatea, staff-ul nu a participat la nicio negociere privind formatul acestei emisiuni. Domnul Iohannis a fost intrebat public si a spus ca nu au fost cunoscute si negociate aceste elemente. In orice democratie din lume, dezbaterile finale sunt negociate de staff-uri. PSD a refuzat categoric orice fel de negociere privind dezbaterea finala. Domnul Iohannis a avut de ales intre fuga permanenta a PSD-ului de dezbatere si decizia riscanta de a participa la o emisiune despre care nu a cunoscut aproape nimic. A fost o decizie luata de domnul Iohannis din respect pentru cetatenii tarii. A jucat ca sa zic asa, in deplasare, pe teren străin. Domnul Ponta a aratat, prin modul in care si-a aranjat emisiunea, a aratat ca nu-si doreste o dezbatere pe teren neutru”, a precizat Orban.

De asemenea, acesta și-a exprimat opinia conform căreia Klaus Iohannis nu are ce căuta la dezbaterea organizată de Antena 3.

„Parerea mea personala e ca domnul Iohannis nu are ce cauta la Antena 3. Orice cetatean roman care doreste sa vada aceasta confruntare poate sa o urmareasca in seara asta la B1 TV”, a spus liberalul.

6 comentarii la “Lider PNL, despre prestația lui Iohannis de la Realitatea TV: A jucat în deplasare

  1. Micule politruc, la gimnaziu, in cadrul orelor si concursurilor de dezbateri, s-ar aduce justificari mult mai plauzibile prestatiei lamentabile a acestui produs de marketing numit Iohannis. Prestatiei sale in general si la respectiva intalnire. Sa spui acum ca Realitatea TV, care i-a fost extrem de favorabila lui K.I. in aceasta campanie, este un teren ”in deplasare”, este o abureala care poate fi egalata doar de aburii pe care-i emani din motive bahice, stimulat sau nu de ”generalul care …”. Dar nu meciul asta este marea problema, ci valorile de adevar si de corectitudine (politica sau nu) emise de emulul basescian (de fapt de un epigon de-al sau). Pur si simplu acest om, arivist, fără scrupule, lovind în colegii care l-au făcut ”om”, călcând apoi pe ”cadavre politice” pe care le-a determinat, împins în față precum sfintele moaște numai pentru că e ceva mai puțin pătat decât voi, ceilalți, nu trezește nicio încredere privind stabilitatea și normalitatea în țară și în regiune. Intr-adevar, se va vota schimbarea, asa cum a dorit nenea primarele_ot_Sibiu: de la un regim imposibil, grobian, mediocru, cel mai pagubos Romaniei postdecembriste (am numit regimul marinarului pușcăriabil), catre unul in care sa fie sansele construirii unei societati mai normale și pe care o merită România. Înțelegi matale ?

  2. In deplasare, pe teren strain? Dar singur, de cate ori a fost la Realitatea? Este acesta un teren strain? Terminati cu palavrele. El este un strain de toate temele, nu terenul.
    Totusi sunt cateva luni bune de cand vrea sa fie presedinte. El crede ca a fi presedinte este jucarie? De ce nu a luat lectii: de dictie, de retorica, de economie; profesorasul sa fi devenit elev, sa invete ceea ce nu stie.

  3. Mai Orban, tu chiar nu poti realiza masura penibilului ??? Cat de prost sau nemernic sa fii sa acuzi Realitatea TV de partizanat in favoarea lui Ponta, cand boschetari ca tine s-au rostogolit in nestire prin studiourile alea ca la ei acasa ??? Gusa, tu ce zici bre de asta ??? Ca la Rares Bogdan macar nu am pretentii. Bine, nici la tine prea mari, dar oricum, esti un picut altceva, sau asa dai impresia. Adica te-ai vandut lui Ponta, cum spune istericul asta ? Sau Orban este mort de spaima sa nu cumva sa mai stranute Nelu Iordache de pe unde este ascuns ???

  4. De ce cautam tot felul de scuze ? Iohannis a fost aseara foarte penibil si nu cred ca un astfel de presedinte ne dorim.Singura formula viabila pentru tara este Victor Ponta-Calin Popescu Tariceanu.

    1. da a fost penibil ca a spus adevarul si asta nu are nici un fel de importanta nu!!?si ponta bine ca si-a luat ghiozdanu cu el ca nu mai stia nici un articol etc.toata emisiunea a fost o improvizatie facuta cu cap,bine gandita sa para ceva corect,real , adica sa nu se prinda lumea, pana la urma faptele vorbesc peste tot care recunoaste ,care nu sa fie sanatos.Cum poti sa spui ca sa micsorat tva-ul la paine cand sunt altele mai importante de facut in tara asta ,mai esentiale, dal naibi de tva e si mult la paine!!

  5. Ce sa cautam la cloaca B1 o cloaca mincinoasa caci daca pierde si acolo domnul Orban o sa spuna ca a fost aranjament .Cu parere de rau spun ca dreapta romaneasca nu are nici o valoare acolo sant numai oameni care vor sa parvina si spun asta caci eu sant spantizant al dreptei americane franceze gertmane dar a cellei romanesti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *