Skip to content
Politică

Ludovic Orban: Tudorel Toader A MINȚIT! Este vina lui! EXCLUSIV

News.ro

Joi, Tudorel Toader l-a acuzat pe Augustin Lazăr că a pus în dosarul de candidat pentru funcția de procuror o decizie de clasare a unui dosar penal pe numele președintelui Klaus Iohannis.

„Mâine voi prezenta procedura și graficul de numire a celui care ocupă postul de procuror general. Mâine voi face public și conținutul dosarului de candidatură. Pentru a observa eventualele neconcordanțe, preferabil ar fi să cunoaștem și conținutul dosarului pe baza căruia a fost aprobat și semnat decretul de învestitură. În mod normal, dosarele de la MJ, CSM și Cotroceni trebuie să aibă un conținut identic!”, a scris Tudorel Toader pe pagina sa de Facebook.

DETALII AICI: Un nou episod în meciul Augustin Lazăr-Tudorel Toader. Ce a postat ministrul Justiției pe Facebook

Prezent vineri la „Forumul agricultorilor din România … de la pământ la industrie” ce a avut loc la Romexpo, Ludovic Orban, întrebat ce crede despre confuzia făcută de Toader cu privire la implicarea lui Augustin Lazăr în clasarea unui dosar ce il implica pe președintele Klaus Iohannis, a declar în exclusivitate pentru PSnews.ro că „Nu a confundat. A mințit!”, a spus președintele PNL.

„Nu a confundat. În mod intenționat a mințit opinia publică și cea mai bună dovadă este că în raportul scris nu este făcută referire la faptul că Augustin Lazăr ar fi soluționat prin clasare dosarul lui Iohannis. Nu scrie în raport. Asta numai el a spus pe gură. În raport formularea este diferită. În raport spune că era prezent în mapa care era la ministerul justiției,  o rezoluție de clasare al unui dosar al lui Iohannis.” a declarat Orban.

Chestionat în legătură cu scuza prezentă ulterior de Toader –  greșeală a grefierilor, Orban a susținut că defapt vina îi aparține ministrului justiției.

„E vina lui. A mințit. E clar. În raport nu scria ce a zis el după despre procurorul general al României”,  a declarat în exclusivitate pentru PSnews.ro Ludovic Orban.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *