Skip to content
Sport

Lui Chirilă i s-a pus capsa pe Iohannis: Gestul e ușor calificabil drept ipocrizie!

www.cabral.ro

Cunoscutul cântăreț Tudor Chirilă îl trage de mânecă pe președintele României, Klaus Iohannis.

Mai exact, Chirilă susține că președintele Klaus Iohannis ar trebui să iasă la explicații în privința modificării legilor Justiției.

" "
" "

Mai mult, cântărețul a transmis că șeful statului ar trebui să facă mult mai mult decât să depună flori în memoria victimelor Revoluției.

„Din pacate, zilele astea romanii par mai interesati de porc decat de viitorul lor. Sau, poate isi doresc viitor de porc. Desi gravitatea modificarilor aduse legilor justitiei, codului de procedura penala sau codului fiscal depaseste cu mult ordonanta 13, am fost mereu din ce in ce mai putini in strada. Am vazut ca Presedintele Klaus Iohannis a depus flori in memoria victimelor revolutiei. Doar ca victimele alea si familiile lor asteapta infinit mai mult decat niste coroane de flori. Presedintele tarii, dupa parerea mea, are obligatia si mijloacele sa explice la ora de maxima audienta cum un Parlament populat de hoti, penali, inculti si impostori cu diplome fabricate da o ultima lovitura distrugatoare Romaniei.

Are obligatia sa explice ca magistratii sunt lasati fara arme in fata infractorilor. Are obligatia sa spuna clar si raspicat (prin exemple care decurg din aceste modificari) cum cetatenii vor deveni victime colaterale in aceasta uriasa manevra de scapare a infractorilor din politica. Are obligatia sa lupte pentru ca functia pe care o ocupa sa nu devina una de trist decor. Si dupa ce va fi facut toate astea, poate sa puna o coroana de flori in memoria eroilor revolutiei.

Altminteri, gestul e usor calificabil drept ipocrizie, chiar daca tine de protocol. Si eu inca sper ca Iohannis nu e frate cu mafia din Parlament. Un lucru insa e sigur: noi cei care ne dorim o alta Romanie nu putem astepta de la NIMENI in afara noastra solutia redevenirii. Doar ca pentru asta ar fi trebuit sa fim in strada mai multi decat anul trecut direct proportional cu gravitatea celor intamplate. Refuz sa cred ca suntem atat de putini. Refuz sa cred ca lumea nu realizeaza„, a spus Tudor Chirilă, potrivit Dcnews.ro

4 comentarii la “Lui Chirilă i s-a pus capsa pe Iohannis: Gestul e ușor calificabil drept ipocrizie!

 1. Baiatul asta nu realizeaza ca e penibil? Se vede ca nu a citit un rind din propunerile pentru legile justitiei. Si chiar daca a citit, chiar asa totinravenitii isi dau pareri despre niste lucruri foarte tehnice.Lumea isi da parerea despre el ca sta cu picioarele pe pupitrul de juriu, sau ca umbla in pantaloni scurti? O sa ni se raspunda ca noi nu am facut facultatea de actorie si ca asa transmite publicului starile lui sufletesti.Revenind, repeta niste texte pe care i le-au dat altii, in fond e meseria lui.pentru ca pe linie teatrala nu prea se aude despre el, vrea si el, saracul, sa fie bagat in seama.Ce oameni parintiilui!

  1. Cu ce veniti voi in loc, daca modificarile nu sunt bune?
   Ce vreti voi sa faceti cu Romania, daca schimbati guvernarea?
   Pentru cine vreti voi schimbarile?

 2. Acest baiat, cu aspect de drogato-psihopat, se baga in seama si comenteaza orice este in trend printre tefelistii pietzari din rrromanika … Altfe, dupa cum se spune, bun la afaceri … miros special pentru bani … Sa nu-l deochiem pe „ochiosul” gurist !

 3. Cu ce veniti voi in loc, daca modificarile nu sunt bune?
  Ce vreti voi sa faceti cu Romania, daca schimbati guvernarea?
  Pentru cine vreti voi schimbarile?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *