Skip to content
Politică

Lui Dragnea i se clatină scaunul în propriul fief: „A ajuns un zombi politic!”

Lui Liviu Dragnea (preşedintele Partidului Social Democrat) i se clatină scaunul în propriul fief. Ce lider din Teleorman consideră că fostul vicepremier „a ajuns un zombi politic”.

Într-un comunicat trimis, miercuri, PSnews.ro, Eugen Pîrvulescu (co-preşedinte PNL Teleorman) îl critică pe Dragnea după ce s-a descoperit că acesta ar sta în spatele prefectului teleormănean, Carmen Daniela Dan.

„N-a fost deloc surprinzătoare numirea prefectului de Teleorman, Carmen Daniela Dan, atunci când s-a descoperit că este protejata lui Liviu Dragnea. Nu mai putem permite ca Teleorman să devină celebru doar pentru faptul că la noi în județ au votat și persoanele decedate”, afirmă Pîrvulescu.

Co-președintele PNL Teleorman declară că „s-a săturat” de „jocurile politice murdare pe care le practică Liviu Dragnea și PSD în județul Teleorman” și că este pregătit să lupte pentru o schimbare de paradigmă politică.

Eugen Pîrvulescu este de părere că social democrații, în frunte cu  Liviu Dragnea, au ignorat vocea străzii când acesta a cerut reînnoirea clasei politice. În opinia lui, oamenii care au ales să iasă în stradă și-au dorit partide ce le pot reprezenta interesele.

Totodată, Pîrvulescu se arată extrem de nemulțumit de prefect, omul care exercită autoritatea guvernamentală în teritoriu și care, în opinia liberalului, este o prelungire a voinței lui Dragnea.

„Procesul de schimbare a clasei politice trebuie să fie urmat de cel de depolitizare a administrației publice care, de multe ori, s-a dovedit a fi supusă unor rețele de corupție ce au abuzat de fondurile statului român. N-a fost deloc surprinzătoare numirea prefectului de Teleorman, Carmen Daniela Dan, atunci când s-a descoperit că este protejata lui Liviu Dragnea iar acum ea este prelungirea voinței lui Liviu Dragnea”, punctează PNL-istul.

Totodată, Eugen Pîrvulescu spune că dominația lui Liviu Dragnea în județ are efecte negative directe asupra teleormănenilor care simt că teritoriul nu le mai aparține și se văd implicați în jocurile de putere ale PSD.

„Nu mai putem permite ca Teleorman să devină celebru doar pentru faptul că la noi în județ au votat și persoanele decedate, așa cum s-a întâmplat atunci când Liviu Dragnea a deținut puterea. Dragnea a ajuns un zombi politic, un zombi care nu mai are forța să propună ceva credibil, nici puterea de a se gândi la viitorul său, după ce a intrat în vizorul DNA”, încheie Pîrvulescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *