Lumea sportului internaţional a salutat iminenta revenire a Simonei Halep în circuitele de tenis

Sursă foto: Twitter (X)

Lumea sportului internaţional a salutat iminenta revenire a Simonei Halep în circuitele de tenis.

Lumea sportului internaţional a salutat iminenta revenire a Simonei Halep în circuitele de tenis. Mari campioni din domeniu, precum Chris Evert, Boris Becker sau Juan Martín del Potro, au primit în termeni pozitivi reducerea suspendării jucătoarei române de la 4 ani la 9 luni de către Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne.

Şi personalităţi din România s-au arătat încrezătoare că, la cei 32 de ani ai săi, Simona Halep poate reveni în elita tenisului mondial. În decizia sa, Tribunalul de Arbitraj Sportiv a constatat că sportiva română a reuşit să dovedească faptul că substanţa dopantă a provenit de la un supliment alimentar contaminat şi că aceasta nu a încălcat regulile în mod intenţionat.

Asociaţia Jucătoarelor de Tenis WTA a confirmat că jucătoarea română poate reveni imediat în circuitul profesionist. Simona Halep nu a mai jucat tenis de aproape un an şi jumătate. Următorul turneu din circuitul profesionist este Miami Open, în perioada 19-31 martie, însă sportiva română are nevoie de o invitaţie specială pentru a participa.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: