Luni începe Convenția Partidului Democrat, în cadrul căreia Harris va fi desemnată oficial candidată la președinția SUA

Sursă foto: Kamala Harris

Liderii Partidului Democrat din Statele Unite se pregătesc pentru Convenția din Chicago. La evenimentul din statul Illinois, care începe luni, Kamala Harris va fi desemnată candidata oficială a partidului pentru candidatura la Casa Albă. În acest timp, pe fondul scăderii în sondajele de opinie, fostul președinte republican Donald Trump își continuă atacurile la adresa actului vicepreședinte american.

În Chicago, pregătirile pentru startul convenției Partidului Democrat sunt în toi. Autoritățile locale au creat zone speciale de securitate și au redus locurile de parcare. De asemenea, mai multe străzi au fost blocate și traficul a fost deviat.

Pietonii au la dispoziție o hartă, pentru a ști pe unde au voie sau nu să circule. Sunt măsuri de siguranță speciale și pentru participanții la Convenția Partidului Democrat. Mai ales că la Chicago vor veni cei mai importanți oameni ai Americii.

Brandon Johnson, primarul oraşului Chicago: Dacă poţi să previi ceva, te poţi pregăti pentru acest lucru. Şi acest lucru a făcut responsabilul cu organizarea. Ne coordonăm, de asemenea, cu serviciile secrete, alte agenţii guvernamentale, pentru a ne asigura că vom avea o Convenţie vibrantă şi productivă.

În acest timp, candidatul democrat pentru postul de vicepreședinte al Statelor Unite, Tim Walz, și actual guvernator de Minnestota, a oprit în statul Nebraska, pentru o reuniune electorală.

Tim Walz: Aici, în Nebraska, aveţi un slogan. „Nebraska: Nu este pentru oricine.” Ei bine, în mod sigur nu e pentru Donald Trump.

Săgeata lui Walz are drept țintă planul lui Donald Trump, despre care democrații spun că va restricționa unele libertăți, măsură care ar afecta clasa de mijloc.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: