Skip to content
Politică

Luptă aprigă pentru șefia PSD București: Gabriel Mutu intră în joc EXCLUSIV SURSE

B1.ro

Căile pentru șefia PSD București sunt încurcate. Liviu Dragnea duce conflictul cu Gabriela Firea la un nou nivel. Amintim că edilul Capitalei se află în fruntea filialei PSD din Capitală ca intermiar. În acest context, președintele PSD a găsit un nou prilej să încerce să o lovească pe Gabriela Firea d.p.v.d. politic.

Potrivit surselor PSnews.ro prima variantă vehiculată este primarul Sectorului 5 Daniel Florea, susținut de altfel de Liviu Dragnea. 

Pe listă se adaugă unul din ex-contestatarii liderului PSD, Ecaterina Andronescu, care după momentul în care a avut o scrisoare critică la adresa conducerii formațiunii politice social-democrate și la adresa actualei guvernări, a renunțat la o mare parte din obiecții. Motivul ar fi cel al faptului că Ecaterina Andronescu se află nu doar în cursa pentru șefia PSD București, dar și pentru un fotoliu în Guvernul Dăncilă, la Ministerul Educației. De altfel, Codrin Ștefănescu a avut marți seară o intervenție în emisiunea Dosar de Politician în care a anunțat că o susține pe Ecaterina Andronescu la conducerea organizației PSD din Capitală.

Informațiile PSnews arată că un nou nume se află printre preferințele lui Liviu Dragnea pentru șefia PSD București, Gabriel Mutu, primarul Sectorului 6.  Facem precizarea că Mutu este unul dintre apropiații liderului PSD. Astfel, a preferat să se țină departe de scandalul puciștilor din formațiunea social-democrată, cât și de criticile adresate de Firea lui Liviu Dragnea.

1 comentariu la “Luptă aprigă pentru șefia PSD București: Gabriel Mutu intră în joc EXCLUSIV SURSE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *