Skip to content
Sport

Luptă strânsă pentru titlu în Superliga. FCSB a învins CFR Cluj și s-a apropiat la un punct de Farul

Facebook/FCSB Facebook/FCSB

Echipa bucureşteană FCSB a învins duminică, pe teren propriu, formaţia CFR Cluj, scor 1-0, într-un meci din etapa a opta a play-off-ului Superligii. FCSB s-a apropiat la un punct de lider, Farul.

Pe Arena Naţională prima repriză a fost una de luptă, cu două ocazii irosite de FCSB – şut Ovidiu Popescu pe lângă poartă (min 17) şi cap Florinel Coman, scos incredibil de Scuffet (min. 40). În minutul 37 Kolinger a intervenit prin alunecare ca să îl deposedeze pe Florinel Coman, dar l-a faultat tare pe Braun, coechipierul său.Luat pe sus şi căzând în cap, Braun a părut că rămâne inconştient câteva secunde, dar şi-a revenit. El a rămas în teren, dar nu a mai putu continua şi a ieşit acuzând o problemă la picior.

Bucureştenii au început repriza secundă cu un gol marcat de Florinel Coman care a primit o pasă excelentă de la Olaru, a sprintat umăr la umăr alături de Kolinger şi a înscris. În minutul 69 Cvek a trimis în bara transversală, dar clujenii nu au reuşit să încrie, mai mult, nu a avut nici un şut pe poartă şi FCSB s-a impus cu 1-0.

FCSB este pe locul secund în clasament, cu 46 de puncte, la doar un punct de liderul Farul. CFR Cluj are 39 de puncte şi se luptă pentru locul trei cu Universitatea Craiova.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *