„Luptăm pentru Parcul IOR”. Liberalii au strâns deja 15.000 de semnături

Sigla PNL
Sursa foto: INQUAM PHOTOS / OCTAV GANEA

PNL Sector 3 a anunțat că a strâns deja 15.000 de semnături în București pentru salvarea zonei de langă Parcul IOR, acolo unde au fost retrocedate 11 hectare de teren.

„Suntem extrem de recunoscători bucureștenilor aflați alături de noi, pe care îi asigurăm că vom continua lupta pentru Parcul IOR”, a declarat Helena Raicu, secretarul general al organizației liberale a sectorului 3.

Ea a spus că cele 15.000 de semnături strânse vor fi depuse la Primăria Capitalei, drept semnal că e nevoie ca această problemă să fie avută în vedere de primarul general, Nicușor Dan, împreună cu Primăria sectorului 3.

Liberalii nu se vor opri însă aici, ei anunțând intenția organizării unui referendum local.

„La viitoarea ședință a Consiliului Local al Sectorului 3, consilierii locali liberali vor depune un proiect de hotărâre pentru inițierea unui referendum local în legătură cu destinația celor 11 hectare retrocedate adiacente Parcului IOR. Vrem să-i întrebăm pe locuitorii sectorului 3 dacă consideră că e important ca Primăria să se implice în achiziționarea acestor terenuri și ce destinație ar vrea ca acestea să aibă pe viitor”, a spus consilierul local liberal Cătălin Moldoveanu.

El a menționat că PNL Sector 3 va propune ca aceste referendum că aibă loc „într-un moment politic important”, respectiv cu ocazia alegerilor de anul viitor.

Reamintim că în luna iunie PNL Sector 3 a declanșată campania „Luptăm pentru Parcul IOR”, prin care liberalii din sectorul 3 s-au mobilizat pentru ca cele 11 hectare retrocedate adiancete Parcului IOR să fie redate comunității din sector.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL