Lupte electorale inedite, la alegerile locale din România | Tată şi fiu, dar şi soţi în divorţ, în competiţie

Sursa foto: Inquam Photos / Oana Pavelescu

Două comune din judeţul Mehedinţi se confruntă anul acesta cu o situaţie aparte la alegerile locale. În Poroina Mare, candidaţii pentru funcția de primar sunt tată şi fiu. Într-o altă localitate, doi soţi, aflaţi în proces de divorţ, se confruntă şi ei pentru postul de edil.

Locuitorii din comuna Poroina Mare, din judeţul Mehedinţi au de ales anul acesta între actualul primar și tatăl său. Decizia celor doi a împărţit comunitatea în două.

„Tatăl meu a fost primar șase mandate consecutiv, mă surprinde şi pe mine decizia lui de a candida. Când am candidat acum patru ani la primul mandat a fost de partea mea, m-a susţinut. Acum, nu ştiu din ce cauză doreşte să revină iar pe funcţia de primar”, a declarat Valentin Laurențiu Anuța, actualul primar al Poroina Mare.

Tatăl acestuia susține că vrea să se întoarcă la Primărie după patru ani de pauză. „Am lăsat pe fiul meu în locul meu la primărie pentru a duce mai departe toate proiectele pe care eu le-am lăsat acolo. După 4 ani vreau să mă reîntorc şi m-am reîntors în Partidul Naţional Liberal”, a spus Dan Anuța.

Părerile localnicilor sunt împărțite, unii spun că primarul actual a preluat proiectele lăsate de tatăl său și nu s-a implicat, alții spun că tatăl ar trebui să își susțină fiul.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL