Luptele din interiorul USR mai fac o victimă. Senatorul Cludiu Mureşan anunţă că va continua ca neafiliat

Sigla USR
Sursa foto: INQUAM PHOTOS / OCTAV GANEA

Senatorul USR Claudiu Mureşan a anunţat vineri că pleacă din partid din cauza luptelor interne.

El precizează că îşi va continua activitatea ca senator neafiliat.

”Etapa din viaţa mea numită USR se încheie astăzi, odată cu demisia pe care am trimis-o conducerii partidului. Atunci când energia consumata in lupte interne este mai mare decât cea folosită pentru proiecte şi acţiuni benefice oamenilor, e nevoie de o decizie şi o schimbare in consecinţă. Şi asta fac eu astăzi. Eu şi USR Sibiu, filiala judeteana din care eu am facut parte, mergem pe drumuri paralele de aproape 2 ani, aşa că demisia mea de azi este una logică şi, sper eu, benefică pentru ambele părţi”, scrie senatorul pe Facebook.

Claudiu Mureşan precizează ”a fost o etapă cu multă muncă şi speranţă, cu încercări, succese, cu dezamăgiri şi cu lupte pierdute, si din nou speranţă şi muncă, dar, nici în politică, cetatea nu este a celor care o construiesc, ci a celor care o cuceresc”.

”Le mulţumesc tuturor celor care m-au susţinut până acum, colegilor din Senat, din Camera Deputaţilor, staff-ului, dar şi celor care m-au jignit sau ignorat pentru că şi datorită lor am devenit mai bun, mai harnic, mai eficient. Tuturor le doresc sănătate si succes! Îmi voi continua activitatea ca senator neafiliat şi voi lupta în continuare pentru România de calitate pe care ne-o dorim cu toţii. Am intrat în politică ca să schimb România în mai bine şi sunt decis să continui această luptă”, mai spune senatorul.

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: