Skip to content
București

Lux în administrația Firea. Cum a fost surprinsă consiliera de bază a primarului FOTO

observator.tv

Unul dintre oamenii de bază ai primarului Capitalei, Gabriela Firea, pe numele ei Florentina Gherghiceanu întreține ”administrația de lux” a Capitalei. Deși numele acesteia nu spune prea multe sau chiar nimic, surseleCancan.ro au dezvăluit că Florentina Gherghiceanu a fost promovată politic de fostul primar Neculai Onţanu, pe filiera Alin Berbecaru. Acesta din urmă a fost şi el consilier general şi secretar general al UNPR, un apropiat al lui Onţanu şi beneficiar de contracte printr-o firmă de pază de care se ocupa cumnata lui.

Florentina Gherghiceanu – „cheia” combinaţiilor din Bucureşti 

Practic, în Consiliul General, care are 55 de consilieri în componenţă, nicio hotărâre nu poate fi luată fără jumătate +1, adică 27 de consilieri + 1. Fără această majoritate, rolul Gabrielei Vrânceanu Firea este doar decorativ. N-ar putea să mişte nimic. La acest moment, Firea are de partea ei, politic vorbind, 27 de consilieri de la PSD şi ALDE. E grupul pe care se poate baza mereu. Al 28-lea consilier, cel care înclină balanţa, este chiar… Florentina Gherghiceanu! E consiliera fără de care Firea nu ar putea pune niciun proiect pe picioare. Ceilalţi 27 de consilieri (cu aparteneţă la USB, PNL sau PMP) sunt ”disciplinaţi” politic si fac opozitie. Aşa că Gherghiceanu e ”cheia” tuturor combinaţiilor (repetăm, nu combinaţii în sens de ilegalitati!).

Însă, se pare că reporterii Cancan au surprins-o pe ”cheia” combainațiilor din București într-o ipostază nu tocmai ”modestă”. Mai exact, potrivit acestora consiliera conduce un Audi Q3 metalizat, model nou, de peste 40.000 de euro şi poartă pe brat un Chanel de 4000 de euro. Chiar dacă declaraţia ei de avere (ultima, completată în 2016 și pe care o puteți vedea mai jos) este goală, Gherghiceanu pare ca prosperă.

1 comentariu la “Lux în administrația Firea. Cum a fost surprinsă consiliera de bază a primarului FOTO

  1. D-na Gherghiceanu este rugata să onoreze garanția unor lucrări la instalația de gaze .
    Contractul este in al Botorani,bl Va 83,sc,3.
    Pina in prezent nu a răspuns favorabil ( iunie 2020) Lizets
    Poate așa se va achita de obligațiile contractuale!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *