„M-a programat a doua zi să mă taie”. Când l-a cunoscut prima dată Burduja pe medicul Cârstoiu

Sebastian Burduja

Invitat miercuri în emisiunea Puterea Știrilor, ministrul Energiei, Sebastian Burduja, președinte al PNL București, a povestit momentul în care l-a cunoscut prima dată pe medicul Cătălin Cârstoiu, candidatul PNL-PSD la Primăria Capitalei.

„L-am cunoscut pe medicul Cătălin Cârstoiu acum vreo 2 ani de zile, când am pățit un necaz. Am jucat un fotbal cu colegii din filială și la o intrare mai dură, mi-am fracturat clavicula în două locuri și am ajuns la camera de urgență de la Spitalul Universitar, unde l-am cunoscut pe dl. profesor. M-a programat a doua zi să mă taie. I-am zis: << domnule profesor, mulțumesc, dar mai cer o opinie>> Și m-am dus până la urmă la Floreasca și medicul de acolo a spus: <<dacă nu vrei să ajungi la cuțit, cred că te poți vindeca și singur>>. Clavicula se poate, dacă nu e foarte rău, vindeca și singură. Și până la urmă așa am făcut.

Ulterior, din punct de vedere politic, am mai vorbit luni, înainte să fie anunțat, atunci când a avut loc o discuție cu coaliția. Acolo am reușit să stăm de vorbă și să trasăm așa câteva linii”, a povesti Sebastian Burduja, în direct la Puterea Știrilor.

Cătălin Cîrstoiu, directorul Spitalului Municipal Universitar din București, a fost prezentat oficial miercurea trecută de liderii PSD și PNL București drept candidat la Primăria București.

Managerul Spitalului Universitar din Capitală și decanul Facultății de Medicină a fost prezentat chiar de Gabriela Firea și Sebastian Burduja, lideri la organizațiile locale ale PSD și, respectiv, PNL.

 

Autor

  • Marinela Anghelus

    Redactor-șef PS News, coordonează echipa de jurnaliști ai PS News din 2017. Are o experiență de peste 8 ani în presa online. Înainte de a intra în presă, a ocupat poziția de consilier parlamentar pentru 2 ani, în perioada 2013-2015. În aceeași perioadă a făcut parte din echipa de specialiști digitali ai unei mari corporații din Statele Unite ale Americii - Lotus Interworks. Este absolventă a Facultății de Științe Politice a Universității București și a unui master de Relații Internaționale și Studii Europene la aceeași facultate. Ulterior, a urmat și cursuri de prezentator TV la Academia „Studiourile Buftea”.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: