Skip to content
Politică

M. Munteanu, ferm pe poziții: N-am semnat nimic, n-am luat niciun ban! EXCLUSIV

cotidianul.ro
" "

Marian Munteanu (președintele Alianței Noastre România) rămâne ferm pe poziții, chiar și după verdictul dat, joi, de către CNSAS (disponibil AICI), potrivit căruia nu ar fi fost colaborator al Securității, însă ar fi semnat un angajament cu această instituție, sub numele conspirativ „Ioan”, în schimbul sumei de 500 de lei.

CITIȚI ȘI: Una caldă, una rece pentru Marian Munteanu în legătură cu Securitatea

" "
" "

Fostul lider al studenților din 1990 a oferit, joi, o declarație pentru PSnews.ro, iterând ideea că nu a semnat nimic cu Securitatea și că nu a luat vreun ban de la ea.

„N-am semnat nimic și n-am luat niciun ban! Am auzit că cică ar fi făcut o expertiză cineva; o să fac și eu o expertiză și se va vedea. Mă rog: oricum, nu înțeleg de ce consideră ei că am semnat eu, pentru că se vede și de la un kilometru că nu e semnătura mea. O fi  greșit expertul; acuma, ce să fac? Eu vă spun că nu am semnat. Ei o țin langa, dar nici nu mai contează. Eu m-am plictisit de chestiuni dintr-astea! Ce să mai fac? Tot timpul apare câte o… Bun; atunci, de ce nu mi-au spus că sunt colaborator? Suntem obosiți cu toții, avem treabă, vin alegerile, bat la ușă… Înțeleg că unii poate sunt deranjați de prezența mea; asta-i viața! Ce să fac? Chiar n-am ce să fac!

N-ați văzut că au dat acolo niște texte, că cică ăla, Ioan, dădea note despre mine. Nu vi se pare ciudat? Securiștii ăia erau chiar imbecili?! Eu nu cred; eu cred că erau băieți deștepți – vă spun eu: am cunoscut câțiva. Și, vă rog eu, scrieți acolo, la urmă: cei care au nelămuriri să ia legătura cu membrii CNSAS, care sunt autorități în țara asta, care iau decizii. Și eu le recomand să vorbească cu un venerabil membru CNSAS, domnul Dinu Zamfirescu. E o personalitate a Partidului Național Liberal. Sau poate să-l întrebe și pe domnul Quintus: «Cum e, domn’e, cu colaborarea lui Munteanu cu Securitatea? A fost, domn’e, colaborator sau nu?» Ia-ntrebați-i și vedeți ce vă spun!” ne-a spus Marian Munteanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *