Skip to content
Politică

M. Munteanu ia pulsul protestelor: Societatea, bombardată de nedreptăți!

cotidianul.ro

Marian Munteanu, fost lider al studenților din anii 90, a vorbit miercuri seară despre protestele de amploare care au avut loc în România în ultimele zile. Munteanu susține că reacția cetățenilor este îndreptățită pentru că societatea românească a fost ”bombardată” cu un lung șir de nedreptăți.

Am salutat întotdeauna demersul civic și mai ales frumusețea pașnică a cetățenilor care au înțeles să își exprime un punct de vedere, o nemulțumire într-un mod foarte civilizat. Acesta pentru mine este primul lucru și e foarte important – nivelul de civilizație al acestei abordări și faptul că oamenii s-au comportat, zic eu, exemplar. 

Este evident că reacția civică a fost semnificativă, foarte puternică și, cred eu, într-o mare măsură, perfect îndreptățită pentru că eu cred că oamenii, de foarte multă vreme, simt în țara aceasta nedreptatea. Noi trăim într-o societate care a fost bombardată de un șir de nedreptăți și oamenii se simt jigniți, mințiți, înșelați, furați, supărați pe politicieni. 

Evident că în momentul în care cel puțin o parte din acești politicieni comit o boacănă strigătoare la cer, categoric e un motiv foarte bun ca să te revolți”, a declarat Marian Munteanu, scrie b1.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *