Skip to content
Puterea Știrilor Video

„Mă întreb dacă Nicușor Dan chiar există sau dacă nu cumva este un mit”. Cum arată Bucureștiul cu noul primar

Inquam Photos / George Călin

„Nu îl simte nimeni în București pe Nicușor Dan, nici măcar în calitatea serviciului de termoficare și de apă caldă”, spune Florin Manole, președintele PSD Sector 1. Invitat în studioul Puterea Știrilor, social-democratul a prezentat o parte din problemele cu care se confruntă bucureștenii în timpul mandatului lui Nicușor Dan: „avem țânțari și rozătoare la greu, asfaltul nu arată tocmai bine, vorbim de găuri și de tot felul de probleme, trotuarele nu sunt și ele mai de calitate, iar problema termoficării a devenit și mai mare”.

„Eu mă întreb dacă Nicușor Dan chiar există sau dacă nu cumva este un mit. Pare, așa, un produs de marketing, dar eu nu îl văd. Nu îl văd concret, nu la televizor sau nu știu unde. Parcurile din București aveau iarbă de savană africană, avem țânțari și rozătoare la greu. Asfaltul nu arată tocmai bine, vorbim de găuri și de tot felul de probleme. Trotuarele nu sunt și ele mai de calitate.

Dacă merg ca pieton pe trotuare când plouă nu-ți dai seama că a plouat puțin sau în fața ta este o groapă acoperită de apă atunci când calci. Nu îl simte nimeni în București pe Nicușor Dan, nici măcar în calitatea serviciului de termoficare și de apă caldă. Înțeleg că sectoarele 2 și 3 nu au apă caldă. Nu înțeleg de ce nu este nicio revoltă pentru că știam, așa ni s-a spus, că după ce vine Nicușor Dan se încălzește brusc apa. Văd că nu s-a încălzit, din contră, problema e mult mai mare”, a declarat Florin Manole, președintele PSD Sector 1, la Puterea Știrilor.

Nicușor Dan este primarul Bucureștiului de7 luni, dar în acest timp nu a rezolvat niciuna dintre problemele bucureștenilor, reușind doar să-și aducă niște prieteni în instituția pe care o conduce și să blocheze bugetul pentru 2021.

PS News a analizat dacă Nicușor Dan a început să lucreze la cele mai importante promisiuni electorale, dacă vrea să le transforme în realitate și ce șanse are să realizeze aceste lucruri până în 2024, așa cum spunea primarul în campanie, iar articolul îi puteți citi AICI

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *