Skip to content
Politică

„Mă mir că nu au zis că e PSD-ul de vină!” Ciutacu, reacție fulgerătoare după ce un viceprimar USR-PLUS a câștigat o motocicletă la un festival finanțat chiar de Primărie

psnews.ro

Un viceprimar din Suceava a câștigat o motocicletă la un festival care a fost finanțat chiar de către primăria sa. Este vorba despre viceprimarul Sucevei Teodora Munteanu (USR-PLUS), care a câștigat premiul cel mare al festivalului rock Bucovina Motorfest: o motocicletă Yamaha 2YL.

Jurnalistul Victor Ciutacu este de părere că acest episod „este dezgustător”, dat fiind faptul că„ orice organizator de tombolă stipulează în regulamentul tombolei că nu au voie să participe angajații companiilor care organizează tombola”.

 „Am înțeles că doamna Munteanu a dat înapoi după scandal și a zis că plătește motocicleta. Atitudinea în sine este revoltătoare. Peste tot în lumea civilizată, orice organizator de tombolă stipulează în regulamentul tombolei că nu au voie să participe angajații companiilor care organizează tombola, rudele acestora.

Interesant este că doamna nu realizează în continuare ce a greșit și care este atitudinea neconformă cu poziția pe care o are. Dincolo de faptul că mi se pare ireal ca pe criza asta de bani, o autoritate publică locală, în cazul de față Primăria Municipiului Suceava să finanțeze cu cu cash un festival privat. În primul rând atitudinea municipalității este greșită. Toți se plâng că nu au bani și cer bani la rectificare, dar pot da bani ca să organizeze niște privați un festival și după participă și la tombolă în calitate de organizator.

Se înscrie în limita de tupeu pe care au setat-o USR-iștii și PLUS-iștii după ce au ajuns la putere. Mă mir că nu au zis că e PSD-ul de vină, că putea să zică asta, putea să zică că nu dă înapoi în privința returnării motocicletei, putea merge mai sus de atât, dar se pare că în provincie există niște limite față de București, mă rog, e tot tupeu și acolo, dar la jumătate. Dacă se întâmpla totul la București, ăștia spuneau clar: „motocicleta ni se cuvine, PSD-ul e de vină, Dragnea a furat de la copiii săraci”, spune Ciutacu pentru PS News.

De asemenea acesta a vorbit despre pierderile de bani ale contribuabililor cauzate de organizarea „zilelor de orașe, unde în continuare angajează trupe care să cânte, cu domnul Chirilă lider de încasări”.

„Continui să fiu dezgustat de modul în care instituțiile publice dau de-a dura cu banii contribuabililor, și pe partea aialaltă se plâng că nu sunt suficient de mult finanțate proiectele lor de dezvoltate de la buget. În continuare desfășoară zile de orașe, în continuare angajează trupe care să cânte, cu domnul Chirilă lider de încasări. Nu s-a schimbat nimic, decât tupeul lor. 

PSD-iștii mai dădeau înapoi, dar ăștia nu au nicio treabă”, conchide Victor Ciutacu.

Un viceprimar din Suceava a câștigat o motocicletă la un festival care a fost finanțat chiar de către primăria sa.

Este vorba despre viceprimarul Sucevei Teodora Munteanu (USR-PLUS), care a câștigat premiul cel mare al festivalului rock Bucovina Motorfest: o motocicletă Yamaha 2YL.

Festivalul a fost organizat cu ajutorul unei finanțări de 40.000 de lei de la bugetul local, decizia fiind votată votată în cadrul primei ședinței de Consiliu Local prezidată de către Teodora Munteanu, care a preluat mandatul de președinte de ședință pentru trei luni.

Conform organizatorilor acestui eveniment, premiul a fost acordat prin tragere la sorți, fiind extras de către băiatul liderului formației Urma.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *