Skip to content
Sport

Măcel în Algeria la un meci de fotbal – 40 de răniţi, 42 de huligani reţinuţi (VIDEO)

Aproximativ 40 de persoane, între care s-au numărat şi 18 poliţişti, au fost rănite, marţi seară, în violenţele care au avut loc la finalul unui meci de prim eşalon, la Alger, a anunţat, miercuri, poliţia din Algeria, conform L’Equipe. Poliţia anchetează şi violenţe ale forţelor de ordine, după imagini apărute pe reţelele de socializare.

În partida contând pentru etapa a XIV-a a campionatului Algeriei, USM Bel Abbes s-a impus în deplasare în faţa MC Alger, scor 1-0. Rezultatul i-a înfuriat pe fanii gazdelor, iar unii au rupt scaunele din tribune şi le-au aruncat pe teren, care poliţişti.

“18 poliţişti au fost răniţi, dintre care patru grav. Au fost răniţi şi 22 de suporteri. Zece maşini ale poliţiei, o ambulanţă a protecţiei civile şi o maşină privată au fost vandalizate”, a precizat Direcţia Generală pentru Siguranţă Naţională, scrie News.ro.

42 de fani au fost reţinuţi pentru tulburarea ordinii publice, port de armă albă sau posesie de droguri.

Pe de altă parte, poliiţa a deschis o anchetă legată de autenticitatea unui filmuleţ distribuit pe reţelele de socializare, “în care este prezentat comportamentul necorespunzător al unor agenţi de meninere a ordinii în exerciţiul funcţiunii”. În filmuleţ pot fi văzuţi poliţişti bătând cu sălbăticie un suporter aflat la pământ.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *