Skip to content
Politică

Macovei, acuzată de Băsescu: „Candidat de mână falsă. E înțeleasă cu PDL”

Președintele Traian Băsescu a afirmat, joi, că prezidențiabilul independent Monica Macovei este „un candidat de mână falsă, în înțelegere cu conducerea PDL-ului”.

Traian Băsescu a declarat că Monica Macovei „a fost un candidat de mână falsă, în înțelegere cu conducerea PDL-ului să candideze, pentru că ea ia electorat de la mine și mai ia electorat greco-catolic, care de asemenea a fost apropiat de mine”.

„Este limpede că procentele Monicăi Macovei, candidat de mână falsă care ia electorat de la mine, vor fi livrate către Iohannis. Călin Popescu Tăriceanu va da voturile lui Victor Ponta. Nici unul, nici altul nu vor câștiga fără procentele luate de Elena Udrea. N-am discutat cu ea, ar trebui să lase electoratul liber. N-ar trebui să negocieze. Mi s-ar părea imoral, dacă nu intri în turul doi, să negocieze. (…) Eu previn de vreo lună: atenție, serviciile secrete au devenit extrem de puternice. Eu, în mandatul meu, i-am controlat, n-au putut să recurgă la nimic. (…) S-au băgat în niște jocuri care nu sunt ale lor. Își caută noul stăpân, dar până când noul stăpân învață să fie stăpân, să nu fie serviciile stăpânul lui. (…) Nu las lucrurile așa cum sunt. Categoric, nu. Eu le recunosc și stilul, știu cine (n.r serviciu de informații) este implicat. Discutăm de luni încolo, dar asta cu serviciile, nu cu dumneavoastră„, a declarat Băsescu.

1 comentariu la “Macovei, acuzată de Băsescu: „Candidat de mână falsă. E înțeleasă cu PDL”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *