Skip to content
Politică

Macovei anunță câți români vor ca ea să fie președinte

Într-o conferință de presă susținută la Cluj, candidatul independent la alegerile prezidențiale, Monica Macovei a transmis câți cetățeni  ar vota cu ea la aceste alegeri.

În acest context, Macovei afirmă că„ sunt peste două milioane de oameni care vor să fie președinte și dacă toți o votează, a câștigat alegerile”.

„Dacă mă vor vota toți cei care spun că m-ar vota dar că nu am șanse, câștig din primul tur. Vă aduc aminte că în primul tur se votează întotdeauna cu sufletul, cu inima, votezi pe cine vrei, votezi cu omul în al cărui proiect crezi, votezi cu omul în care crezi, cu cel care este altfel decât ceilalți, pentru că ne-am săturat de ceilalți, de clasa politică care de 25 de ani ne fură. Deci, în primul tur, dacă ai un candidat, nu votezi răul cel mai mic, cum votăm de 25 de ani, ci votezi un președinte pe sufletul tău. Votul util se dă,  dacă se dă și se calculează, numai în turul II. Sunt peste două milioane de oameni care vor să fiu președinte și dacă toți mă votează, am câștigat alegerile”, a afirmat Monica Macovei.

6 comentarii la “Macovei anunță câți români vor ca ea să fie președinte

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *