Skip to content
Politică

Macovei, atac fără precedent la adresa lui Victor Ponta

Monica Macovei, candidat independent la alegerile prezidențiale din acest an, dar care nu a reușit să intre în turul doi și care a decis să sprijine candidatul ACL, Klaus Iohannis, a lansat, într-o postare pe pagina sa de Facebook, un atac fără precedent la adresa lui Victor Ponta, contracandidatul celui pe care ea îl susține.

Aceasta transmite că „Victor Ponta nu poate fi președintele României deoarece el este deja președintele grupului de crimă organizată care ucide și sărăcește România”.

„Ponta și PSD i-au divizat pe români și i-au pus să se urască unii cu alții pe criterii religioase, pe grupe de vârstă sau dacă sunt în țară ori în diaspora. Campania lui Ponta a lăsat în urmă români mai săraci, mai dezbinați și mai multă ură. O astfel de campanie de dezbinare a românilor nu s-a dus în România din anii ’90, de la Iliescu.

Aseară însă, românii au arătat ca sunt liberi, puternici și uniți împotriva corupției, hoției, minciunii și clanurilor mafiote din PSD. Vocea românilor din stradă a fost un semnal de transformare pentru întreaga clasă politică românească.
Victor Ponta nu poate fi președintele României deoarece el este deja președintele grupului de crimă organizată care ucide și sărăcește România. Duminică votez în consecință.
Haideți mâine la vot și îndemnați-i și pe alții să voteze să ne luam România înapoi”, scrie Macovei pe Facebook.

5 comentarii la “Macovei, atac fără precedent la adresa lui Victor Ponta

  1. Ce o fi in capul ei si al altora ca ea? Cica sa ne luam tara inapoi. Dar cine ne-a luat tara? Si unde a dus-o? Dar sarea si Posta, pe unde or fi? Cui i le-o fi dat? Mai era unul care spunea ceva despre ele. Probabil vorbeste wiskyul.

  2. Alo, Lenus, tanti Nuti, fata cu parasuta, unde esti? Parca ziceai ca matale te bati cu Ponta….. sa intelegem ca o lasa pe Daciana si te ia pe tine? acum, sa fim sinceri, la cata curvarie e in sufletul vostru, si numai, nici nu ar fi exclus.
    Cinste Monica Macovei, si multumesc.
    Multumesc pentru ca mi-ai dovedit ca nu am gresit cand te-am votat in primul tur.
    Duminica noapte vom redeveni liberi!

  3. —MANIPULATOARE ORDINARA—procuror comunist—expert in diversiuni—dupa ce cu aparatul , care mai se teme de bubele din mapa profesionala—a LUCRAT-O OPERATIV –pe ELENA UDREA—acum a runca alta DEZINFORMARE pe piata–PSD I-A DEZBINAT PE ROMANI . VENINUL TI-A UNTUNECAT MINTEA—-Cum se numeste–scenariul din DOSARUL ROSU—jucat seara de seara la REALITATEA de RARES BOGDAN ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *