Skip to content
Politică

Macovei, avertisment pentru turul II

Monica Macovei s-a întâlnit în cursul zilei de astăzi cu presedintele Partidului Popular European (PPE), Joseph Daul, dezvăluind că a discutat cu acesta pe teme precum justiție, anticorupție și stat de drept. Europarlamentarul român a precizat că singura cale prin care acestea pot fi menținute este „să câștige Iohannis”.

„Pentru mine e foarte simplu, ne ducem spre dictatura, teroare, saracie si indepartarea de Vest sau nu, asta e alegerea in acest moment”, a declarat Monica Macovei, care a anuntat, pe 5 noiembrie, ca este gata sa il sprijine pe Klaus Iohannis in turul doi, dar i-a pus o serie de conditii, pe care, la randul sau, candidatul ACL le-a acceptat, spunand ca acestea sunt si obiectivele lui.

Europarlamentarul s-a referit și la neînțelegerile privind dezbaterile dintre cei doi contracandidati, precizând că o dezbatere poate fi organizata „chiar aici, in parc”.

„Nu stiu a cui e vina, vad ca Ponta propune la RTV, la Antena 3, da dovada de aroganta… hai sa facem o dezbatere chiar aici, in parc”, a precizat Macovei.

Un alt subiect abordat de Monica Macovei a fost si demisia lui Titus Corlatean de la sefia Ministerului de Externe, adăugând că acest lucru nu va repara ceva substanțial.

„Nu se va repara ceva substantial. A fost o bataie de joc intentionata, pentru ca (Ponta – n.red.) stia ca diaspora nu voteaza pentru el, sunt oameni destepti, care stiu ce inseamna munca”, a mentionat europarlamentarul.

1 comentariu la “Macovei, avertisment pentru turul II

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *