Skip to content
Politică

Un prezidențiabil cere prelungirea programului de vot

Dat fiind faptul că există încă alegători din străinătate care stau la coadă pentru a își exercita dreptul de vot, candidatul independent la Președinție Monica Macovei cere prelungirea programului de vot în secțiile de votare din străinătate.

„Candidatul independent la Președinția României, Monica Macovei, solicită prelungirea programului secțiilor de votare din străinătate dacă la ora 21.00 încă mai este lume la coadă.

Toți cetățenii români care s-au deplasat până la secția de vot trebuie să voteze”, se arată în comunicatul semnat de Macovei.

Citește și FOTO Cozi interminabile la secțiile de vot din străinătate

1 comentariu la “Un prezidențiabil cere prelungirea programului de vot

  1. Daca se cedeaza la chestia asta, jur ca nu ma mai duc la vot in viata mea ! Adica dupa ce ai avut o zi intreaga, sa mai vrei o ora, doua, ca acum 5 ani la Paris ? Si asta cere justitiara asta cu onoarea nereperata ? Pai la referendum erau pe litoral mii de oameni care nu au mai putut vota ca a expirat timpul si tot asta facea valuri, dar impotriva vantului de data aia. Nebuna asta crede ca daca vor fi doua ore in plus ajunge ea la 30% ??? E clar ca se zbate pentru interesul altuia, ca de aia a si candidat, sa faca alte jocuri. Altfel, se poate vota pana la Craciun ca tot nu sare de 5% !

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *