Skip to content
Politică

Macovei cere prelungirea programului de votare în diaspora

Într-o postare pe pagina sa de facebook, europarlamentarul Monica Macovei, fost candidat la alegerile prezidentiale din acest an, dar care nu a reușit să intre în turul doi, a transmis că cere, din nou, prelungirea orarului de votare la secțiile din străinătate unde cetățenii români stau la coadă.

Redăm întreaga postare:

„Am cerut din nou prelungirea orarului de votare la secțiile din străinătate unde cetățenii români stau la coadă. Români aflați la coadă la secțiile de votare din străinătate nu au nicio vină pentru că procesul electoral a fost prost organizat, iar acest lucru nu trebuie să le anuleze un drept fundamental.

Către: Biroul Electoral pentru secţiile de votare din străinătate
Domnului Judecător Iulian Panait

SOLICITARE PRIVIND PRELUNGIREA ORARULUI SECȚIILOR DE VOTARE
În urma sesizărilor pe care le-am primit din partea alegătorilor cetățeni români din diferite orașe din străinătate, care stau la cozi imense la secțiile de votare pentru a-și exercita un drept fundamental, vă solicit să prelungiți orarul tuturor secțiilor de vot din străinătate, pentru situația în care la ora 21.00 mai sunt oameni care nu au votat.
Ținând cont că, din informațiile primite, sunt cetățeni români care stau deja la coadă de peste 7-8 ore și nu au putut încă să voteze, este de așteptat ca la ora 21.00 în fața locurilor unde sunt amenajate secții de votare să rămână mii de oameni la coadă.
Cetățenii români aflați la coadă la secțiile de votare din străinătate nu au nicio vină pentru că procesul electoral a fost prost organizat, iar acest lucru nu trebuie să le anuleze un drept fundamental.

Monica Macovei, 16 noiembrie 2014
Deputat în Parlamentul European”, scris Macovei.

 

2 comentarii la “Macovei cere prelungirea programului de votare în diaspora

  1. Tovarasa, ne lasati naibii in pace? N-ai vrea dumneata sa te supui unui control psihiatric? Nu crezi ca ai facut rau destul tarii asteia? Si nu crezi ca din marea asta de oameni umiliti si batjocoriti de tine, se va ridica unul si-ti va cere socoteala? Nesimtita ordinara!!!

  2. la bulau cu tine cucuvea securisto-comunista ce esti ! O sa dai socoteala acum pentru anchetele de la revolutie si din 13-15 iunie despre care prostii care te sustin habar nu au.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *