Skip to content
Politică

Macovei critica lansarea candidaturii lui Victor Ponta: Bucurestiul e paralizat!

Monica Macovei critica pe pagina personala de Facebook evenimentul de lansare a candidaturii lui Victor Ponta de pe Arena Nationala. Aceasta se arata nemultumita de faptul ca Bucurestiul este paralizat „pentru ca micul Ceausescu tine sa isi serbeze ziua pe Stadionul National”.

„Bucurestiul e paralizat, intr-o zi de sambata, pentru ca micul Ceausescu tine sa isi serbeze ziua pe Stadionul National. Bulevardul Basarabia si imprejurimile, Dristor, Piata Muncii sau Bulevardul Mihai Bravu…un sfert din oras blocat ca pe vremuri, la 23 August.

Marete realizari ii uram tovarasului Victor Ponta, iubit conducator si fiu al patriei, fierbinte si adanca recunostinta pentru toate cele ce le faci pentru noi!”, a scris Macovei pe Facebook.

Alaturat mesajului, Macovei a postat si un clip cu imagini din perioada comunista.

3 comentarii la “Macovei critica lansarea candidaturii lui Victor Ponta: Bucurestiul e paralizat!

  1. Suparata doamna MONICUTA–oh CEAUSESCU-procuror comunist–ce vremuri !– f BUNE . Dar nu se poate plange nici de perioada post decembrista—TRAI NENEACA—Acum–vede doamna adevarata fata a romanilor . Si daca au votat cumva mortii – adeziunile de sustinere ?

  2. Marete realizari ii uramm tovarasei PROCUROR COMNIST– nu a fost–? aceasta fica devotata idealurilor societatii socialiste multilateral dezvoltate–multumim din inima partidului si CONDUCATORULUI IUBIT . Singura diferenta–(pentru moderator ) MONICUTA CHIAR A PARTICIPAT ACTIV LA ACELE EVENIMENTE DE TRISTA AMINTIRE .

  3. Acum am inteles. Asta e motivul pentru care Macovei nu isi face o asemenea lansare : sa nu paralizeze ! Toata tara, bineinteles, la ce va gandeati ?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *