Skip to content
Politică

Macovei dă peste cap propaganda PNL-PDL

Candidata independentă la alegerile prezidențiale Monica Macovei a criticat dur modul în care opoziția se raportează la activitatea Guvernului.

Referitor la reacțiile celor de la PNL și PDL față de ordonanța de urgență care dă posibilitatea aleșilor locali să se transfere la alte partide, Monica Macovei a afirmat că nu-și au rostul, întrucât toate partidele s-au comportat similar: toate partidele au facut la fel, și PDL și PNL. Acum face și PSD, că și PSD a mai făcut asta. Nu are rost să dea unul în altul, pentru că fiecare a facut la fel”.

Monica Macovei a mai susținut că Eu nu sunt în Parlamentul României, dar eu zi de zi am sancționat ce face Ponta. La fel și cu OUG cu primarii. Eu reacționez imediat și sancționez aceste greșeli mari, care ne costă și credibilitate, și bani.”

2 comentarii la “Macovei dă peste cap propaganda PNL-PDL

  1. corect, si ei au facut la fel cand erau la putere, racolau pesedisti – si-au facut si guvernul Boc III cu racolati numiti UNPR, under era sa mearga si Ponta dupa nasul Oprea daca nu-i zicea Base sa ramana ca il ajuta sa devina sef la PSD.

    ar trebui ca alegatorii sa poata strange un numar de semnaturi si sa se organizeze noi alegeri daca sunt nemultumiti de un parlamentar sau un primar.

    de ce sa asteptam 4 ani sa schimbam pe unul care nu face nimic sau care face prostii>

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *