Skip to content
Politică

Macovei, despre confruntarea Ponta-Iohannis: L-aş fi făcut knockout pe Ponta

Klaus Iohannis și Victor Ponta au avut prima confruntare live din această campanie prezidențială marți seara la Realitatea TV. La o zi după confruntare, Monica Macovei a comentat prestanţa celor doi contracandidaţi.

”Aş fi dorit o dezbatere ca pe vremuri, şi cu probleme economice, şi cu probleme de politică externă clare. Ponta a fost arogant, minciunos, cu expresii golăneşti. Eşti prim-ministru, vrei să candidezi. Eu sunt obişnuită cu TV, sunt altă fire. Asta nu înseamnă că domnul Klaus Iohannis nu răspunde într-o altă modalitate. L-aş fi făcut knock-out pe Ponta. Eu am spus că îl voi vota pe Klaus Iohannis şi recomand şi celor care m-au votat pe mine acelaşi lucru. Răul cel mare este Ponta”, a spus Monica Macovei la Adevărul Live.

Monica Macovei a fost candidat la prezidențiale și a obținut 4,5% din voturi în primul tur al alegerilor, iar acum îl susține pe candidatul ACL, Klaus Iohannis.

7 comentarii la “Macovei, despre confruntarea Ponta-Iohannis: L-aş fi făcut knockout pe Ponta

  1. Pai l-ai mai facut o data K.O. duduie, in primul tur ! :)))))
    Iar tu, basista de frunte a Basescului Traian sa vorbesti de… limbaj golanesc ??? La adresa altcuiva in afara lui Basescu ??? Ia spune-ne tu noua, ce expresia ti-a fost tie mai daraga pe vremuri, tiganca imputita a lui Basescu sau derbedeul dracului a lui Boc ? Atunci nu te-ai oripilat, duduie. Si nici mincinoasa nu erai cand vorbeai pe la U.E. de nu stiu cate milioane de voturi furate la referendum si lovituri de stat ? Sau poate cand indemnai lumea sa nu iasa la vot la referendum, sa-si exercite un drept constitutional, iar acum te arde grija de importanta voturilor din diaspora ??? Nu vezi ca textele tale nu mai tin nici la prosti ?

  2. Singura parere care o am dupa aceasta dezbatere este ca avem nevoie de un presedinte ca Victor Ponta si bineinteles de un premier cum este Calin Popescu Tariceanu.

  3. Draga MONICUTA–singura problema—elevul lui matale–MEDITAT—a uitat–si repeta–ca un patefon stricat . O plimbare cu motocicleta – la aer curat–era mai indicat .

  4. Ca sa-l faca cineva K.O. pe Ponta, trebuie sa fie bine antrenat şi exersat în certuri de mahala zilnice, în şmecherii de gaşcă şi maestru in mitomanie. Deci, poate doar Vadim Tudor l-ar răzbi cu gura pe Ponta.
    Dar noi nu cautam un presedinte bun de gură, de vorbarie şi K.O. la trancaneala in studiourile TV-urilor dornice de senzatii tari şi circ.
    Vom avea presedintele pe care il alegem ,, deci cum e turcul …e si pistolul”. Cum e poporul , asa-i şi conducatorul !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *