Skip to content
Politică

Macovei dezvăluie ce intenție de vot are. Scorul este URIAȘ

Monica Macovei, candidat independent la alegerile prezidențiale, a dezvăluit într-o dezbatere televizată care este intenția sa de vot, în acest moment, cu 7 zile înainte de turul I al alegerilor prezidențiale.

”În acest moment am 15% intenție de vot, Iohannis are mai puțin de 30%. Și Ponta este în descreștere. După ce au aflat că sunt pe locul 3, acum Ponta a început să îl ajute pe Iohannis. De 2 zile mitingurile ACL sunt date la televizor pentru că Ponta vrea să intre în turul II cu Iohannis și nu cu mine”, a dezvăluit Macovei.

Cu privire la șansele lui Klaus Iohannis, Macovei a afirmat că acesta este un candidat vulnerabil, lucru pe care l-a afirmat și în interiorul PDL.

”Cum e posibil să puneți un candidat vulnerabil? Chiar și 1% nu trebuie să fie vulnerabil. Am întrebat cum e posibil așa ceva. Mai bine nu vă spun ce mi s-a răspuns”, a precizat Macovei cu privire la candidatura lui Klaus Iohannis.

Referitor la motivul demisiei din PDL, europarlamentarul a precizat că nu se mai simțea confortabil în contextul în care a fost decisă fuziunea PNL- PDL.

”Eu nu mă simțeam confortabil într-un partid care a fuzionat cu PNL, cu un candidat (n.r.: referindu-se la Klaus Iohannis) care nu mă reprezenta. Dacă vor să mă susțină cei de dreapta, PNL, nu știu cum să îi spun, pun condiții. Sunt oameni cinstiți și corecți în PDL, cu care am lucrat, îmi pare rău pentru aceștia”, a declarat Macovei.

SONDAJ SECRET al PSD. Cine intră în turul II dacă Iohannis va fi declarat incompatibil

10 comentarii la “Macovei dezvăluie ce intenție de vot are. Scorul este URIAȘ

  1. Să înțelegem că mai votează cu tine doar 15% din cei 5% din cei care intenționau astai?:))). Cei iei Monicutza, de vezi triplu?

  2. Pai sa vedem: un vot vine de la ea insasi, un vot vine de la pisica ei; un vot de la Cristian Preda si cam atat. Trepadusii de pe internet cu comentarii tari in favoarea ei nu o vor vota pentru ca au mai multe joburi dintre care cel pentru MM este cel mai prost platit.

  3. Astia 15% sunt tot atat de reali ca si frauda de 2,5 milioane voturi la Referendum. Femeia asta traieste intr-o lume a ei, imaginara, si a ajuns sa-si creada propriile minciuni.

  4. Nu stiu daca are inca 15%, dar are sigur mai mult de 5-6% cât vor toți să ne facă să credem. Și are cel mai mare potențial de creștere. Nici un partid nu e interesat ca ea să apară cu un procent real în sondaje. Dacă ar apărea procentele reale, atunci chiar ar deveni periculoasă pentru că mulți dintre cei care nu votează cu ea o fac pentru că „nu are șanse”. În mediul online are cea mai bună campanie. În plus nu au cu ce să o atace, oricum o întorc nu găsesc la ea nici dovezi de necinste, nici de incompetență.

    1. Serios? Probabil n-ati vazut-o niciodata cum isi inghite limba de fiecare data cand e rugata sa comenteze si despre coruptii din jurul lui Traian Basescu, exact asa cum o face despre coruptii din PSD. E un deliciu adevarat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *