Skip to content
Politică

Macovei dezvăluie de ce s-a certat cu Băsescu

Relația dintre traian Băsescu și Monica Macovei este una destul de tensionată, iar acest lucru s-a putut observa în ieșirile publice ale președintelui România. Acesta nu a ezitat să o numească pe Macovei drept o ”persoană lipsită de caracter” și a catalogat-o drept ”necinstită.”

Istoricul politici al ultimilor ani ne indică faptul că actualul candidat independent a fost mâna dreaptă a lui Traian Băsescu și de aceea toată lumea întreabă de și de când relația dintre cei doi politicieni s-a schimbat radical.

" "
" "

Monica Macovei a vorbit pentru prima dată despre acest subiect, joi seară, la B1 TV, precizând următoarele: „Disputa dintre mine și președintele Traian Băsescu a început în 2013, odată cu numirile noilor procurori generali și adjuncții lor de la DNA și Parchetul General. Atunci, Victor Ponta a fost la CSM sa nu se facă procedură de selecție și CSM nu a vrut. Ei bine, a ieșit Traian Băsescu și a zis că nu vrea procedură de selecție, cum era legea, ci negociere. Când am văzut, eu am dat comunicate și am scris și la Comisia Europeană.”

" "
" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *