Skip to content
Politică

Monica Macovei lansează două propuneri șoc pentru Parlament spre a stopa corupția

Monica Macovei, candidat independent la alegerile prezidențiale din această toamnă, a explicat sâmbătă, în cadrul unei emisiuni televizate la B1 TV, care vor fi cele două propuneri ale sale către Parlament, imediat ajunge în fotoliul de la Cotroceni.

”Partidele funcționează ca o grupare de crimă organizată. Ai mai mult de 3 condamnați în partid, primești mai puțini bani de la bugetul de stat. Știm că partidele primesc bani de la bugetul României.

Voi face un Referendum pe eliminarea imunității parlamentarilor, miniștrilor, președintelui.

Voi mai propune o lege care prevede revocarea unui parlamentar. De exemplu, dacă ai votat împotriva ridicării imunității, dacă ai votat împotriva legii educației. În legea incompatibilităților putem trece care votează superimunitatea, care votează împotriva intereselor oamenilor”, a precizat Macovei cu privire la planul său de a stopa corupția în România.

Întrebată dacă l-ar grația pe Gigi Becali sau Dan Voiculescu, Macovei a răspuns următoarele: ”Voi grația doar pe acele persoane în nevoie. Dacă e bolnav, dacă trebuie să crească copii, un om bătrân. Niciunul dintre ei (referindu-se la Gigi Becali și Dan Voiculescu) nu se încadrează. Legea nu se face pe simpatii.”

1 comentariu la “Monica Macovei lansează două propuneri șoc pentru Parlament spre a stopa corupția

  1. Ar fi o sansa imensa, istorica, ca Monica Macovei sa ajunga presedintele Romaniei. De abia de atunci se va putea spune ca incepe un proces lung si anevoios de curatire , de normalizare a lucrurilor in tara asta. Problema ar fi sa se gaseasca acel nucleu de oameni incoruptibili, foarte bine pregatiti in domeniile lor de activitate, care sa fie gata sa dea piept cu greutatile imense ce-i vor astepta, fara a pretinde salarii mari, bunuri materiale in mod indecent. Cred ca ar trebui sa apara niste oameni care sa se sacrifice, sa-i vezi imbracati sobru, fara fite, masini de lux, sedinte tinute in carciumi, vacante scumpe expuse indecent in massmedia… Monica Macovei a fost luata in deradere cand s-a afisat cu o trotineta dar multa lume nu realizeaza ce placere produce acel vehicol mic, considerat la noi ceva ridicol, destinat numai copiilor. Problema este ca acei copii care au o trotineta o trag dupa ei precum o craca uscata, un gunoi… Ei bine, cu o trotineta precum acea a Monicai Macovei, adult fiind, am plecat de la capul de linie a unui autobuz in acelasi timp cu acesta si am parcurs drumul pe acel traseu, pe trotuar si…. am ajuns la celalat capat al respectivului autobuz dupa 7 minute ! In conditiile in care tot centrul era un cosmar pt. mijloacele auto. Cu bicicleta, pe trotuar as fi facut mai mult deoasrece nu ma puteam strecura de masinile parcate pe trotuar pana aproape de case sau garduri. Am slabit 8 Kg intr-o luna mergand repede cu acea trotineta ( Oxelo-7)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *