Skip to content
Politică

Macovei, față în față cu cel mai greu test. Ce va face dacă va fi suspendată?

" "

Candidatul indepedent la Președinție Monica Macovei a fost pusă în fața unui test dificil. Având în vedere evenimentele din 2012, dar și din 2007 de la suspendarea președintelui, Macovei a răspuns întrebării: „ce veți face dacă veți fi suspendată?”

„Președintele oricum trebuie să fie independent. Până acum, cei care au fost președinți și-au dat demisia după ce au ajuns președinte, eu mi-am dat-o mai devreme și cât timp am fost în partid, tot independentă am fost, îi criticam pe mulți. În primul rând, voi fi un președinte constituțional și mediator, serios, sobru. Nu m-ați auzit vorbind urât sau jignind, dar voi spune lucrurilor pe nume, voi veghea la respectarea legii, voi fi ca un arbitru într-un meci de fotbal, dacă se încalcă vreo regulă, în cazul meu lege, arăt cartonașul roșu sau galben. Eu nu vrea un război. Dacă voi fi suspendată, mă bazez din nou pe oameni, pe referendumul la care oamenii trebuie să vină și să își spună părerea”; a afirmat Macovei.

" "
" "

 

" "

1 comentariu la “Macovei, față în față cu cel mai greu test. Ce va face dacă va fi suspendată?

  1. Macovei face tot felul de propuneri, ca la un concurs. Nu spune insa nimic despre cum le va materializa. Pentru ca orice propunere trebuie sa fie cuprinsa intr-o lege data de parlament. Ori aici Macovei este ZERO.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *