Skip to content
Politică

Macovei iese la atac. Cine este prima ținta electorală

" "

Monica Macovei a criticat-o pe Elena Udrea, afirmând că aceasta nu a fost un exemplu de integritate sau moralitate.

Prezidențiabilul independent Monica Macovei se întreaba de unde Elena Udrea, președintele PMP, bani pentru campanie, făcând aluzie la faptul că președintele Traian Băsescu ar sprijini-o și financiar pe Elena Udrea în lupta pentru fotoliul de la Cotroceni.

" "
" "

„Poporul român s-a săturat să fie minţit, păcălit şi înşelat, să i se calce demnitatea în picioare şi mă îndoiesc că va vrea să voteze un candidat precum doamna Udrea. (…) Pun şi eu o întrebare, poate şi-o pun şi altii. De unde are aceşti bani? Nu cred că a fost de-a lungul anilor un exemplu de integritate, cinste, moralitate, de seriozitate pentru electorat”, a spus Monica Macovei, candidat la prezidenţiale.

Elena Udrea a fost miercuri seara, 1 octombrie, la DNA pentru a fi audiată ca martor într-un dosar mai vechi al primarului Gheorghe Ștefan (Pinalti).

Președintele PMP a afirmat, la ieșirea din sediul DNA, că nu crede în coincidențe, întrebată fiind cum vede faptul că a fost chemată de procurorii DNA chiar cu două zile înainte de începerea campaniei electorale pentru alegerile prezidențiale.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *