Skip to content
Politică

Macovei îi dă cap în cap pe Dragnea și Ponta: Spectacolul iresponsabilității politice!

aktual24.ro

Europarlamentarul ECR Monica Macovei îi dă cap în cap pe actualul și pe fostul președinte al PSD – Liviu Dragnea, respectiv Victor Ponta – în contextul crizei guvernamentale în derulare.

Într-un comunicat trimis luni PSnews.ro, Macovei susține că „vârful răfuielii clanurilor din PSD este încercarea PSD și a lui Dragnea de a-și demite propriul Guvern” și că, în timp ce Dragnea „a confiscat deja Parlamentul”, Ponta „a confiscat Guvernul”.

Fostul ministru PDL al Justiției avertizează că instabilitatea generată de războiul dintre Liviu Dragnea și Victor Ponta „alungă investitorii și lovește în sectorul privat”.

„Dragnea și PSD își bat joc de democrație și votul românilor, iar textul moțiunii dovedește răfuiala dintre clanurile penale din PSD.

Cei care vor să confiște România sunt chiar ei. De ani de zile, PSD – condus de Dragnea acum, condus de Ponta în trecut – asta a urmărit: să acapareze instituțiile statului, să le populeze cu prieteni politici și membri de familie, fără nicio o altă competență decât devotamentul față de partid și de liderii PSD și abilitatea de a fura din banii publici, banii noștri, și de a nu-i da înapoi niciodată.  

Asta fac și acum: caută să se șantajeze pentru a obține voturi la moțiunea de cenzură sau pentru a bloca votarea moțiunii cu banii publici din programele pentru dezvoltarea locală.  

Susținătorii și votanții PSD au acum ocazia să vadă spectacolul iresponsabilității politice, regizat de Dragnea și Ponta, cu Grindeanu în rol secundar. Un spectacol grotesc al bătăliei pentru putere, duse de clanurile din PSD, care va avea costuri uriașe pentru români.

Instabilitatea politică este o crimă împotriva României: o trece pe linie moartă într-un moment crucial pentru viitorul țării în relațiile cu Europa și SUA, alungă investitorii și lovește în sectorul privat, care face eforturi să dezvolte țara, fără contracte dubioase cu statul”, detaliază Monica Macovei.

1 comentariu la “Macovei îi dă cap în cap pe Dragnea și Ponta: Spectacolul iresponsabilității politice!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *