Skip to content
Politică

Macovei îi pune la zid pe Ponta, Tăriceanu și UDMR: „Fac jocurile Moscovei !”

Monica Macovei a lansat acuzații extrem de dure la adresa UDMR și a președintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu.

Prezidențiabilul indepedendent Monica Macovei acuză premierul, președintele Senatului, dar și UDMR că „fac jocul Moscovei” atunci când lansează tema autonomiei Ținutului Secuiesc

Totodată, Macovei a vorbit despre inițiativa lansată de Tăriceanu, privind suspendarea președintelui Traian Băsescu.

„Sunt două teme care parazitează în acest moment România: solicitarea UDMR de autonomie a Ținutului Secuiesc și vechea marotă a domnului Ponta și a PSD: suspendarea președintelui”, a declarat Macovei, în cadrul unei conferințe de presă.

UDMR a finalizat proiectul autonomiei locale, parlamentarii primind fiecare câte un draft pentru ca mai apoi să facă amendamente iar forma finală să fie dezbătută într-o ședință internă.

De asemenea, președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu a inițiat demersurile de suspendare a președintelui. În cazul în care demersul se va concretiza, referendumul pentru demiterea președintelui va fi pe 2 noiembrie, în aceeași zi cu alegerile prezidențiale.

3 comentarii la “Macovei îi pune la zid pe Ponta, Tăriceanu și UDMR: „Fac jocurile Moscovei !”

  1. Stimata doamna trebuie inteleasa–a suferit un soc cand a constatat ca nu e sustinuta pentru –portofoliu–JUSTITIE la BRUXELLES . Femeia COMISAR cu PARA-N BAT—-fara influenta pe care o avea pr vremea lui REDING— bantuie ca o naluca –TARA– pe care a ponegrit-o .

  2. Iar? Dar cine ia bani de la Gazprom si ALRO, ale cui jocuri le face? Stim, Ponta ne duce spre Rusia, si la alegeri vor fi fraudate peste 1,5 milioane de voturi, nu-i asa madam?

  3. Priviti poza de mai sus. Daca exista cineva care are dubii ca femeia asta e de mult timp „plecata de acasa” sa-mi zica si mie. Altfel, ce sa comentezi zisele unui asemenea personaj ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *