Macovei îl distruge politic pe Iohannis și dezvăluie când a rupt legătura cu Băsescu

Monica Macoveicandidat independent la prezidentiale, a lansat noi atacuri la adresa prezidențiabilului ACL, Klaus Iohannis.

Macovei este de parere ca PNL și PDL au facut o alegere nefericita oprindu-se asupra candidatului Klaus Iohannis in cursa pentru Cotroceni. Potrivit acesteia, candidatul Klaus Iohannis este o „fragilitate” a aliantei, o „vulnerabilitate”, o „problema”.

Monica Macovei, fosta membra PDL, a declarat la TVR 1, miercuri seara, ca nu intelege declaratiile facute de Klaus Iohannis in ultima vreme: „Cand esti in recurs… aceasta declaratie ca e sigur de solutia instantei eu nu as face-o si nimeni nu ar trebui sa o faca”.

Vorbind tot despre candidatul ACL la fotoliul de la Cotroceni, Monica Macovei a continuat: „Esti singurul candidat al acestei aliante. Ca atare, mie mi se pare o fragilitate din partea aliantei sa aiba un astfel de candidat, o astfel de problema”.

„Iohannis este o vulnerabilitate pe care nu trebuia sa si-o asume nimeni”, a mai precizat Macovei, completand ca acest candidat al ACL „nu crede din suflet in lege, in justitie”.


Legat de momentul in care Macovei a rupt legătura cu Traian Băsescu, aceasta a dezvăluit că s-a intâmplat în anul 2013, „cand acesta a facut pactul de coabitare cu Ponta”.

„Si pe mine m-a durut ca se rupe relatia asta asa. Dar daca se rupe, se rupe”, a povestit Macovei despre cum au decurs lucrurile.

Monica Macovei se vede un „presedinte moderator”, asa cum prevede Constitutia, specificand ca, dupa 25 de ani, ea vrea sa „schimbe jocul”. „Constitutia prevede ca presedintele sa fie independent. Eu sunt singura care e, pe bune”, a afirmat Macovei.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL