Skip to content
Politică

Macovei îl susține pe Iohannis. Ce condiții îi pune

Monica Macovei a declarat ca daca Iohannis va respecta câteva condiții, atunci electoratul sau va alege să ii ofere votul. Macovei a pus condiția ca Iohannis să respecte independența justiția și să nu numească in functii de conducere la DNA sau DIICOT persoane neprofesioniste.

„Intrebarea care se ridica tot mai des aceste zile, si anume ce se intampla in turul II. In numele oamenilor care m-au sustinut si care au muncit voluntar in campanie pentru ca in turul II avem posibilitatea sa alegem numai intre Iohannis si Ponta, consider ca e de datoria noastra sa avem opinii. Romanii nu voteaza oameni, ci  valori si principii.

Sa fim bine intelesi: nu e nimic de negociat, nu cer functii, pozitii, contracte. Cer respectarea unor principii pentru care lupt si pentru care cei care m-au votat, m-au votat.

Electoratul care m-a votat e format din oameni liberi si nimeni nu poate sa le spuna cum sa voteze. Daca domnul Iohannis spune da acestor principii, il vor vota. Ii trimit domnului Iohannis principiile pentru care am fost votata. Sa nu numeasca la DNA, DIICOT procurori care nu sunt  profesionisti ,curajosi, sa nu faca trocuri cu justitia. Tot ce numeste sa fie format din oameni care au dovedit ca stiu sa faca anchete.

Sa spuna un NU hotarat cianurilor de la Rosia Montana si sa se termina cu visul urat pe care-l trăim de ani de zile”, a spus Macovei.

Macovei a mai precizat ca va trimite scrisoarea doar lui Iohannis, afirmând ca de la Ponta nu are asteptari.

1 comentariu la “Macovei îl susține pe Iohannis. Ce condiții îi pune

  1. Doamna Monica Macovei, rosienii traiesc de ani de zile un cosmar, in poluare si saracie, si pentru ei este urgenta inceperea proiectului minier. Mergeti acolo si convingeti-va si aruncati asemenea cerinte la gunoi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *