Skip to content
Politică

Macovei începe campania lui David contra lui Goliat

Monica Macovei, candidat independent la alegerile prezidențiale, a declarat că după ce Biroul Electoral Central îi va valida candidatura va avea o lansare oficială, însă una decentă, nu ca cea a lui Victor Ponta de pe Arena Națională.

„Cand BEC-ul valideaza candidatura voi face o lansare oficiala, decenta, tot cu oameni. Ati vazut langa mine era astazi si Marian Preda”, a spus Macovei.

În ceea ce privește prezența la depunerea candidaturii sale a lui Adrian Papahagi și a lui Marian Preda, Macovei a spus că „acesti oameni au venit la mine. E vremea sa avem un presedinte al oamenilor si nu al partidelor”.

Referitor la posibilitatea ca o femeie să ajungă președinte, Macovei a declarat că „românii nu se tem să voteze o femeie. Însă românii au asteptarea vor sa aiba o femeie serioasa, integra, de o femeie care a dovedit ca poate sa faca, de o femeie cinstita in care sa aiba incredere. Stim cum tin femeile o gospodarie. Uitati-va si in alte state unde avem femei presedinti sau prim-ministri. Si eu am crescut un copil. Nu sunt genul sa vorbesc despre viata personala”.

Întrebată de ce la depunerea candidaturii le-a făcut cadouri doar lui Victor Ponta și lui Klaus Iohannis, unuia o pungă de popcorn, celuilalt o oglindă, iar Elenei Udrea nu i-a făcut niciunul, Macovei a spus că „am facut cadouri competitorilor seriosi. Lui Udrea o sa ii fac cadou o geanta goala, mica”.

Monica Macovei a mai declarat că ea candidează pentru a fi „angajatul romanilor”.

„In 2016 cand se duc la vot pentru parlamentare oamenii sa aiba in vedere ca angajeaza parlamentari. Vreau sa fiu angajatul romanilor, nu tartor peste tara”, a afirmat Macovei.

În legătură cu evenimentul de lansare a candidaturii lui Victor Ponta, Macovei a ținut să îi adreseze o serie de întrebări acestuia: „Il intreb pe VP cat a costat lansarea faraonica, ceausista? Sa spuna din banii cui s-a platit? Din banii nostri, ai baronilor? Banii baronilor sunt tot banii nostri”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *