Skip to content
Politică

Macovei, ironică la adresa candidaților de dreapta

Invitată într-o emisiune la Realitatea TV, europarlamentarul Monica Macovei a devenit ironică la adresa candidaților de pe dreapta eșicherului politic.

Întrebată de moderator care candidat de pe dreapta are șanse să ajungă în turul 2, deoarece cu toții au spus că vor ajunge și îl vor bate pe Victor Ponta, Monica Macovei a afirmat: „Eu am spus prima, ceilalți m-au imitat”.

Fostul ministru a continuat, spunând că „e bine să fie candidați pe dreapta, e vie, creativă. Pentru democrație în România e bine să fie mai mulți candidați pe dreapta”.

2 comentarii la “Macovei, ironică la adresa candidaților de dreapta

  1. Din cate stiu, PDL si PNL au un statut. Macovei ii injura pe toti si candideaza independent. Boc ii sfideaza pe toti si o sustine pe Udrea. Amandoi incalca fara dubii statutul propriu. Nu exista dubiu ca trebuiau de mult exclusi. Dar nu sunt. Atunci nu exista decat o evidenta : statutul ala nu e pentru ei, ca ei si ceilalti conducatori ai lor sunt smecheri. Statutul ala e pentru prosti ! Cei ce accepta sa fie luati de prosti, e problema lor. Ceilalti, pleaca. Asta face recenta ordonanta, constitutionala sau nu. Da dreptul celui prostit sa refuze sa ramana prost. Sau sa ramana asa. Singurii care au dreptul ‘sa ridice piatra’ sunt electorii. Si o vor face. Atunci va intelege si marele PNL fuzionat ce i se intampla.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *