Skip to content
Politică

UPDATE Macovei își depune candidatura la Președinție. Ce cadouri le-a adus contracandidaților – FOTO

UPDATE 15.00 – Monica Macovei, candidat independent la alegerile prezidențiale, și-a depus candidatura la BEC,.

”Am depus candidatura. Am strans peste 300.000 de semnaturi. Multumesc oamenilor din toata tara. Candidez pentru ca vreau sa fiu angajatul romanilor. Candidez pentru ca vreau ca România să rămână pe direcția Vest. Candidez pentru că vreau să ne luăm înapoi banii, iar privatizările din ultimii 25 de ani trebuie verificate. Mai vreau ca Parlamentul să își reducă cheltuiele cu 50%.”, a spus Monica Macovei la ieșirea de la BEC.

Candidatul independent la prezidențiale a venit și cu cadouri pentru principalii contracandidații ei.

Pentru premierul Victor Ponta a adus o pungă cu popcorn pentru ca prezidențiabilul PSD să ”aibă ce să mănânce în timp ce mă urmărește cu atenție”.

pont

De asemenea, Monica Macovei a adus cadou o oglindă pentru prezidențiabilul ACL, Klaus Iohannis.

„I-am adus cadou o oglindă ca să se privească în oglindă şi să se gândească cum arată un om care vrea să fie preşedintele României fără să spună nimic”, a a explicat Macovei.

iohannis macovei

Monica Macovei își va depune, duminică, la Biroul Electoral Central, semnăturile pentru înscrierea oficială în cursa alegerilor prezidenţiale.

Eurodeputatul anunţa că a strâns peste 200.000 de semnături, cât prevede legea pentru înscrierea candidaturii. Monica Macovei va candida ca independent, după ce a demisionat din PDL.

Evenimentul va avea loc la ora 15.00, la Biroul Electoral Central.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *