Skip to content
Politică

Macovei nu îl iartă pe Blaga. Acuzații extreme lansate la adresa șefului PDL

Prezidențiabilul independent, Monica Macovei, a vorbit într-un interviu acordat publicației metropotam.ro despre actuala situație în care se află fostul său partid PDL, în urma radierii din registrul partidelor politice în urma fuziunii cu PNL.

Macovei explică că ”PSD este un grup mafiot de crima organizata, cum singuri l-au definit lideri ai partidului, pus sa jefuiasca romanii si avutiile tarii.Asta se vede clar din actiunile lor si din stenogramele in care isi imparteau zeci de mii de hectare de padure si pamant” în timp ce ”PDL, cu toate greselile lui, a avut niste merite care puteau face din el cel mai puternic partid din Romania.”

Europarlamentarul consideră că este regretabilă situația în care a ajuns PDL și îi acuză pe liderii acestei formațiuni că au îngropat partidul.

”Este regretabil ca liderii PDL au preferat sa ingroape acel partid, cand putea deveni cea mai mare forta politica din Romania care se reforma. Ii cunosc pe militantii din partid, care s-au luptat la baza partidului, si sunt niste oameni deosebiti.

In momentul de fata PDL a fost omorat de catre actuala conducere, iar eu candidez ca independent. Prin urmare, nu mai pot fi comparata cu un partid din care am iesit si care nu mai exista”, a mai afirmat Macovei în cadrul interviului.

Întrebată cum va arata România, daca alegerile vor fi câștigate de Ponta sau Iohannis, Macovei a lansat o serie de atacuri la adresa ambilor prezidențiabili.

”Daca Ponta castiga presedintia, Romania se va intoarce in timp 25 de ani si se va distruge tot ce s-a construit cu atata efort de la Revolutie incoace.

Ponta va schimba traiectoria Romaniei spre est, intrand in parteneriat direct cu China si sub influenta Rusiei. Experienta din trecut ne-a aratat ca nimic ce vine dinspre est, nici chiar vantul, nu e bun. Ponta va crea un sistem oligarhic, va controla toate parghiile din stat facand din Romania o feuda a PSD. Ar fi o tragedia nationala sa iasa Ponta.

Daca iese Iohannis, cred ca si el va duce Romania inapoi cu cel putin 10 ani. Problema sunt coruptii si oligarhii din spatele lui, care-i controleaza orice miscare. PNL a actionat deschis alaturi de PSD pentru oprirea luptei impotriva coruptiei. In plus, Iohannis este un om care nu are experienta politica nationala si internationala si a avut atitudini contradictorii fata de Rusia. Va amintiti ca in 2012, in timpul suspendarii presedintelui, cei din PNL raspundeau la ordinele date pe fata de la Moscova prin Vocea Rusiei”, a explicat Monica Macovei.

2 comentarii la “Macovei nu îl iartă pe Blaga. Acuzații extreme lansate la adresa șefului PDL

  1. Era un domn Schicklgruber care avea si el doua obsesii: bolsevicii si plutocratia. Ete ca aparu si doamna Schicklgruber, cu fix aceleasi obsesii….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *